15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii caută victoria la Buzău

Pandurii caută victoria la Buzău

Victoria Brăneşti – Pandurii
Stadion
„Gloria“ (Buzău), astăzi, ora 18.45, GSP TV
Formaţii probabile:
Victoria:
C. Stoicescu – Al.Iacob, Sg. Bar, Străuţ, Ed.Nicola – Ispir, D. Popa, Olariu, Nicoară – Bg. Oprea, V. Simion. Antrenor: Ilie Stan.
Pandurii: M. Popa – Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Pintilii, Voiculeţ, I.Iordache – Orac, Apostu.
Antrenor: Ionuţ Badea.
Vor arbitra: D.Istrate – A. Constantinescu, V. Avram.

Şi jocul cu Brăneştiul a stat o scurtă perioadă de timp sub semnul neprogramării, însă pandurii au făcut până la urmă deplasarea la Buzău, unde speră într-un rezultat pozitiv.

Pandurii continuă să trăiască periculos, la limita neprogramării. Dacă gorjenii au avut mari emoţii că nu vor disputa derbiul Olteniei cu Universitatea Craiova, şi partida cu Victoria Brăneşti s-a aflat sub semnul incertitudinii. Pandurii a fost neprogramată din nou, pentru câteva ore, din cauza unei datorii către impresarul Adrian Ilie. Fiind un apropiat al clubului Pandurii, fostul internaţional le-a oferit un răgaz gorjenilor de a rezolva problema, permiţându-le să dispute jocurile cu Victoria Brăneşti, din Liga I, şi cel cu Viitorul Constanţa de săptămâna viitoare, din Cupa României. Cu FC Timişoara ameninţarea cu neprogramarea va reveni dacă oltenii nu-şi vor plăti datoriile. Cu litigiul rezolvat până la urmă, echipa a făcut deplasarea la Buzău pentru jocul cu Victoria Brăneşti.
„Ne aşteaptă o partidă dificilă contra unei echipe entuziaste, dornice să demonstreze că are valoare. Faptul că jucătorii Victoriei Brăneşti nu au cedat după ce au fost conduşi cu 2-0 la Sportul înseamnă ceva. Este o echipă care face ambele faze în mod constant, evident, cu puncte slabe şi puncte forte, care are şi jucători interesanţi ca Nicoară, Bogdan Oprea, Olariu sau Dorinel Popa şi mai noua achiziţie Valentin Simion. Un plus de experienţă are şi Vali Negru. Aşadar, o echipă care cu siguranţă va pune probleme tuturor formaţiilor din Liga I. Sunt convins că va ieşi o partidă frumoasă pentru că ambele echipe sunt preocupate să joace fotbal. Victoria cu Craiova nu mai are valoare dacă nu obţinem un rezultat pozitiv la Brăneşti“, a spus Ionuţ Badea.

Badea vrea continuitate

Pandurii speră să obţină un rezultat pozitiv la Buzău contra lanternei roşii a Ligii I, Victoria Brăneşti, prima confruntare din existenţa celor două formaţii.
„Meciul cu Brăneşti e extrem de important pentru noi în vederea continuităţii şi sper într-un rezultat bun ca să putem consolida victoria precedentă“, a declarat Badea. Tehnicianul gorjenilor se vede obligat să schimbe echipa câştigătoare din partida cu Craiova, francezul Menassel fiind accidentat. Cel mai probabil, Badea va suplini absenţa închizătorului cu Pintilii, iar Viera va reveni ca titular în mijlocul defensivei.
„Vom vedea ce soluţii găsim pe bancă pentru înlocuirea lui Nasser. Sunt soluţii acolo, poate juca şi Nistor, şi Murgan, dar şi Pintilii. O să decid până la ora meciului pe cine vom conta“, a afirmat tehnicianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS