14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGrigorie a pus gând rău juveţilor

Grigorie a pus gând rău juveţilor

Jucător lansat la Universitatea Craiova, Ştefan Grigorie speră ca Rapid să se impună în Bănie.
„E un meci important şi nu ne permitem nici un pas greşit. Avem trei victorii consecutive şi sperăm să o obţinem şi pe a patra. Şi noi avem nevoie acum de puncte. Ultima dată când am jucat la Craiova am câştigat şi sperăm să obţinem şi acum acelaşi rezultat. Sperăm să nu primim gol, pentru că ne-am obişnuit să fie aşa. Importantă e însă victoria, indiferent de scor“, a anunţat Ştefan Grigorie.
Statistic, Universitatea este în avantaj în faţa Rapidului.
La general, dintre cele 74 de meciuri, 15 s-au încheiat la egalitate, 36 de victorii au revenit alb-albaştrilor, iar 23 – giuleştenilor. Balanţa înclină net în favoarea juveţilor când vine vorba de partidele de acasă. În cele 37 de meciuri disputate în Bănie, Rapid s-a impus doar de trei ori (ultima dată pe 19 septembrie 2009, scor 4-3). Şapte partide s-au încheiat la egalitate, iar în 27 victoria a revenit Ştiinţei.
Meciul de astăzi, dintre Universitatea şi Rapid, este considerat de risc maxim. Din acest motiv, 500 de jandarmi şi 140 de agenţi de pază vor asigura măsurile de ordine la partida de pe stadionul „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU