9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu, învins în Ucraina

Lucescu, învins în Ucraina

Şahtior Doneţk, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu, a suferit prima înfrângere din actuala ediţie a campionatului de fotbal al Ucrainei, 0-1, în deplasare, cu Obolon Kiev, în etapa a 9-a. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Hudzik (51). Răzvan Raţ nu a jucat în acest meci.
Ca de fiecare dată când pierde, „Il Luce“ a acuzat arbitajul la conferinţa de presă de după meci, la care a stat doar un minut. Tehnicianul român a spus că mijlocaşul brazilian Fernandinho a suferit o fractură de tibie în acest meci şi va rata restul sezonului.
„Nu vreau să comentez nimic. Protestez pentru jocul dur făcut de gazde şi pentru accidentarea lui Fernandinho, care nu va juca o perioadă lungă. Protestez şi împotriva arbitrajului, care a tolerat un astfel de joc. Obolon a meritat victoria, dar i-au rupt piciorul lui Fernandinho. Poate va rata restul sezonului, iar arbitrul a acordat la acea fază lovitură liberă pentru adversari“, a spus antrenorul „minerilor“, care s-a ridicat şi a părăsit conferinţa de presă.
În celelalte partide disputate vineri şi sâmbătă în runda a 9-a a primei ligi ucrainene s-au înregistrat următoarele rezultate: Volyn – PFC Sevastopol 1-0, Tavrya – Arsenal Kiev 0-1, Metalurg Doneţk – Kryvbas 2-2, Dinamo Kiev – Zaporijya 2-0. În clasament conduce Şahtior Doneţk, cu 22 de puncte, aceasta fiind urmată de Dinamo Kiev, cu 20 de puncte, şi de Dnipro Dnipropetrovsk, cu 16 puncte (8 jocuri).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS