23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Jerry“ Gane şi-a atenţionat defensiva

„Jerry“ Gane şi-a atenţionat defensiva

Începutul de sezon a fost pe placul antrenorului divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova, „Jerry“ Gane, care a afirmat că apreciază pofta de gol a elevilor săi, însă a recunoscut că l-au deranjat ultimele două întâlniri, când s-au primit mult prea multe goluri.
„Nu se putea un început mai spectaculos ca acesta. Au fost două meciuri frumoase, cu multe goluri. Îmi doresc ca echipa mea să joace ofensiv, să înscrie multe goluri, dar mă interesează şi celălalt aspect, care încă nu ne-a ieşit până acum, acela să nu primim multe. Sunt mulţumit, la Hunedoara am realizat ceea ce ne-am propus: calificarea! Am discutat cu băieţii şi sunt convins că vom îndrepta acest lucru repede“, a spus principalul formaţiei de la „Depou“, făcând referire la meciul de la Lupeni, câştigat de Minerul cu 4-3, şi cel de la Hunedoara, din Cupa României, „găzarii“ obţinând calificarea la penaltiuri, învingând cu scorul de 13-12, după ce la capătul celor 90 de minute regulamentare fusese egal 3-3, iar după cele două reprize de prelungiri tabela indica 4-4.
„Jerry“ Gane a vorbit şi despre confruntarea de mâine, cu FC Silvania, programată de la ora 11.00, pe propriul teren, meciul contând pentru runda cu numărul trei a Liga a II-a. „În privinţa adversarului de sâmbătă, ştiu că Silvania a avut un început slab, dar totodată nu uit că anul trecut a fost echipa care ne-a învins aici. Drept care o vom trata cu mare atenţie, pentru că nu vreau ca acasă să mai pierdem puncte“, a declarat „Jerry“ Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS