17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStoica îşi face loc în echipă şi în inimile suporterilor

Stoica îşi face loc în echipă şi în inimile suporterilor

Revenit în Bănie după un transfer la Steaua, fostul căpitan al Ştiinţei speră să-i convingă pe fanii olteni să-l aplaude din nou.

Dorel Stoica s-a întors la Craiova, la intervenţia lui Piţi, care a ţinut foarte mult să-l aibă sub comanda sa şi la Steaua. Jucătorul s-a reîntâlnit în Bănie cu foştii săi colegi, reacomodarea fiind ceva mai uşoară pentru fotbalist. Nu se pune însă deocamdată problema să primească din nou banderola de căpitan şi, în plus, a pierdut şi tricoul cu numărul 6. Dorel e gata însă să pună umărul la redresarea echipei. „Am revenit cu sufletul. Mă bucur că îmbrac din nou tricoul Universităţii. Colegii m-au primit bine. Sper să facem performanţă. Suporterii sper să mă înţeleagă şi, prin evoluţiile mele, să-i fac să uite că am fost la Steaua. Am mers acolo pentru nea Piţi, dar am revenit la Craiova, pentru Universitatea. Ştiu că numărul 6 este luat, aşa că voi purta 1+5 sau 5+1. Nu mă interesează banderola de căpitan“, a spus Dorel Stoica, potrivit fcuniversitatea.ro.
Portarul Răzvan Stanca a vorbit şi el despre înregimentarea la Ştiinţa, mutare care speră să-l propulseze la echipa naţională. „Nu consider că este un pas înapoi. Universitatea este un club mare. Când am mers la Steaua, am crezut că voi rămâne până la finalul contractului, dar, odată cu plecarea domnului Piţurcă, lucrurile s-au schimbat. Ştiu că am concurent unul dintre cei mai buni portari din ţară, dar nu mă sperie asta. Cel mai bun să apere. Este benefic echipei. Mă gândesc încă la naţională“, a spus Stanca pentru site-ul clubului.

Bordeanu, blocat
la Urziceni

Transferul lui Valeriu Bordeanu la Universitatea a intrat în impas, oficialii clubului ialomiţean refuzând să-i rezilieze contractul jucătorului. „Nu pleci nicăieri“, i-ar fi spus mai-marii Unirii lui Bordeanu, care era văzut ca o soluţie pentru flancul stâng al apărării craiovene. „Când au aflat că vreau să vin la Universitatea, nu au vrut să-mi mai dea actele. Acum mă plimb pe străzi, nu ştiu ce o să fac“, a spus ieri Bordeanu, dezamăgit de situaţie. Ciudat este că majoritatea jucătorilor de la Unirea Urziceni şi-au primit dezlegările de la club, situaţia fiind oarecum confuză. Surse apropiate jucătorului susţin că Bordeanu nu a ajuns la o înţelegere cu clubul Unirea Urziceni pentru că nu a vrut să renunţe la salariile pe care le avea de încasat. Cu alte cuvinte, Bordeanu nu a vrut să plece fără nici un ban, pentru că a muncit o jumătate de an fără să primească nimic. Fundaşul stânga al ialomiţenilor speră
să-şi rezolve situaţia cât mai curând pentru a putea să-şi găsească echipă.

Mititelu, tot mai rar
la club

După ce i-a predat „cheile“ clubului lui Victor Piţurcă, Adrian Mititelu s-a ţinut de cuvânt, alegând să se ocupe de altceva decât de fotbal. „De mine scăpaţi acum, vreau să mă ocup de alte lucruri“, spusese Mititelu la învestirea lui Piţurcă în funcţia de manager general. „De când a venit nea Piţi, Mititelu dă foarte rar pe la club, iar în ultimele zile chiar deloc“, au dezvăluit angajaţi ai clubului din Bănie.
GSP a scris ieri, citând „surse autorizate“, că, pe lângă funcţia de manager general, Piţurcă este şi „sponsor“ la Universitatea, împrumutându-l pe Mititelu cu 1,2 milioane de euro, bani din care vor fi plătite salariile jucătorilor şi se vor face transferurile din această perioadă la Ştiinţa. Aceeaşi sursă susţine că Adrian Mititelu ar fi garantat împrumutul oferindu-i lui Piţi dezlegările jucătorilor Ovidiu Dănănae şi Valerică Găman (21 de ani).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

34 COMENTARII