14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Jerry“ Gane: Mergem să învingem la Lupeni

„Jerry“ Gane: Mergem să învingem la Lupeni

„Găzarii“ sunt optimişti înaintea confruntării de mâine, cu Minerul, considerând că au toate atuurile pentru a contabiliza toate cele trei puncte.

Minerul Lupeni a fost definită, de-a lungul timpului, ca o echipă incomodă, pe terenul căreia se câştigă foarte greu puncte, dar asta nu pare să-i sperie pe craiovenii de la Gaz Metan CFR, care susţin ideea că pot învinge în Valea Jiului. „Mergem încrezători la Lupeni, întâlnim o echipă care în vară a făcut multe schimbări. Ştiu că în prima etapă au pierdut cu 4-0 la Petrolul Ploieşti şi sunt convins că vor să facă un meci bun acasă, să-şi refacă imaginea. Şi noi suntem pregătiţi să facem un joc bun. Vrem să învingem şi ne dorim să avem constanţă în rezultate. Nu sunt mai speciale meciurile din Valea Jiului. Spre exemplu, anul trecut a ieşit un meci bun, Rioşanu a ratat un penalti în minutul 43, ne-am creat multe ocazii, dar în final am pierdut cu 1-0. De data aceasta sper să fim mult mai atenţi, mai concentraţi, pentru că numai aşa putem să facem un joc bun“, a spus antrenorul „Jerry“ Gane, care nu va putea conta pe atacantul Alin Vigariu. „Am văzut că s-au plâns de arbitraj la meciul cu Petrolul, dar poate este o presiune pe care ei vor să o pună asupra fluieraşilor, ceea ce nu este tocmai în regulă. Eu sper să avem parte de un arbitraj corect“, a completat „Jerry“ Gane.

„Roman va asigura liniştea în defensivă“

În cadrul întrunirii de ieri cu reprezentanţii mass-media a fost prezentat şi ultimul transfer, Marius Robert Roman, jucător care are toate şansele să înceapă titular meciul de mâine, cu Minerul Lupeni. „Am mare încredere în el. Este un jucător tânăr, de 23 de ani, dar totodată cu o experienţă bună în Liga a II-a, pentru că el evoluează de trei ani constant la acest nivel şi sunt convins că va aduce un plus echipei noastre. Va asigura liniştea în defensivă. Ideal era să fi venit mai devreme, se integra mai repede, dar după cum s-a pregătit în ultimul timp nu cred că va fi o problemă să se acomodeze în familia noastră“, a spus „Jerry“ Gane.
La rândul său, Marius Robert Roman speră să se ridice la nivelul aşteptărilor şi să promoveze cu Gaz Metan CFR: „Sunt foarte fericit că am revenit acasă şi sper să fac o treabă cât mai bună. Îmi doresc enorm să încep cu o victorie la Lupeni şi să continuăm cu rezultate foarte bune. Am jucat doi ani la Lupeni, înainte să plec la UTA Arad, dar asta nu contează. Este un meci ca oricare altul pentru mine. Fiecare dintre noi se gândeşte la promovare, dar e foarte greu acum să spunem dacă reuşim acest lucru. Este o serie destul de bună şi depinde numai de noi dacă reuşim să ne impunem şi să promovăm“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS