19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova, locul doi în topul spectatorilor

Craiova, locul doi în topul spectatorilor

Urziceni şi Craiova au obţinut primele succese în campionatul 2010/2011, singurele care nu au cunoscut gustul succesului rămânând Astra şi Pandurii. Rezultatul din Ghencea a făcut ca aceste două echipe să fie neînvinse şi după ultima rundă.
Niculescu a realizat singura dublă a rundei. Herea, Voiculeţ, Bordeanu, Wesley şi Olariu au marcat din penalti. Jucătorul Brăneştiului a transformat pentru a treia oară o lovitură de la 11 m în ediţia curentă.
Fundaşul CFR-ului, Alcantara, a reuşit să marcheze şi în ediţia 2010/2011, acesta având stabilit un record propriu de invidiat chiar şi de atacanţi: a marcat în fiecare sezon din 2002/2003 până-n prezent, indiferent de campionatul unde a evoluat.
Oţelul a rămas echipa cu cele mai puţine goluri încasate, doar două, iar Dinamo, cu cele mai multe date, 21. Gălăţenii au contabilizat al patrulea gol înscris consecutiv din fază fixă.
Până în prezent, s-au marcat în campionat 146 de goluri, din care 84 în dreptul gazdelor, 62, în prima repriză, unul fiind autogol (Topici, etapa 5). De asemenea, s-au contabilizat 12 duble şi 25 de goluri din penalti.
Aproximativ 56.450 de spectatori au vizionat meciurile etapei de pe stadioane. A fost etapa cu cei mai mulţi spectatori în ediţia curentă.
„U“ Craiova ocupă locul doi în clasamentul spectatorilor prezenţi pe teren propriu. Astfel, în cele trei jocuri de acasă (unul la Severin, două pe „Central“), oltenii au înregistrat o medie de circa 16.000 suporteri/meci. „Alb-albaştrii“ au fost depăşiţi doar de Steaua, echipa bucureşteană având o medie de circa 16.500 spectatori/meci, cifră la care au contribuit însuşi „juveţii“ în primul meci al „militarilor“ din Ghencea (aproximativ 25.000 de suporteri).
Brăneştiul şi Sportul continuă să fie formaţiile ce nu au utilizat încă străini, la polul opus situându-se Vasluiul, echipă ce a ajuns la 18.
Meciurile cu cei mai mulţi astfel de jucători pe teren s-au disputat la Mediaş şi Urziceni, câte 12, iar cu cei mai puţini, la Craiova şi pe Steaua, doar patru.
Statistică de Liviu Ştefan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII