12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNoutăţi în staff

Noutăţi în staff

Florin Marin s-a prezentat de vineri la echipă şi a văzut meciul cu Sportul de la tribuna oficială. Pe viitor, acesta va avea misiunea de a spiona următorii adversari ai Ştiinţei. La Craiova au mai ajuns Ovidiu Costeşin, care a fost delegatul Universităţii la meciul cu „studenţii“, şi preparatorul fizic Marian Dima. În condiţiile în care staff-ul lui Piţurcă este unul foarte numeros, nu ar fi exclus să apară în aceste zile unele modificări la acest nivel. Vizat este directorul tehnic Sandu Tăbârcă, rămas fără obiectul muncii deoarece Piţurcă are destui oameni cu care se consultă pe probleme tehnice. Tăbârcă a văzut meciul cu Sportul din tribună. În plus, George Biţă ar putea ajunge la echipa a doua pentru a-l înlocui pe Petrişor Bondrea, care a retrogradat şi nu a reuşit să facă din „satelit“ o echipă competitivă nici în liga judeţeană. De asemenea, în condiţiile în care Piţi a apelat la preparatorul fizic Marian Dima, cu care a lucrat şi la Steaua, şi argentinianul Gabriel Poch ar putea fi disponibilizat. Oficializarea schimbărilor din staff-ul tehnic se va produce în zilele următoare.
Conducerea grupării oltene a hotărât ca toţi foştii mari fotbalişti ai clubului să beneficieze de gratuitate la toate meciurile de acasă ale echipei, în baza unor carduri speciale.

Aşteptăm transferurile!

În ceea ce priveşte lotul de jucători, mai mult ca sigur vor fi câteva transferuri, anunţate chiar de antrenorul Eugen Neagoe la conferinţa de presă: „Vrem să aducem doi-trei jucători, dar numele lor îl ştim doar eu şi domnul Piţurcă“. Oficialii clubului Universitatea nu au dat nume în ceea ce priveşte posibilele transferuri, iar presa a speculat că vizaţi ar fi Bălan, Varga şi Curelea, de la Sportul. În plus, Gigi Becali a anunţat şi el că oferă Ştiinţei cinci-şase jucători. „E posibil ca Dorel Stoica să plece. Eu i-am spus aşa lui Dorel Stoica: «Eu nu ţin jucătorii cu forţa, vii şi îmi spui mie dacă vrei să pleci». Nu îl ţin cu forţa, mai ales că nu am dat bani pe el. Eu nu vreau decât să îmi scot banii care m-a costat: prima de instalare. Dacă îl vrea Craiova… Eu i-am transmis lui Piţurcă: sunt vreo cinci, şase jucători pe care îi dau la jumătate de preţ şi să nu îmi dea banii acum. Stanca, Păcurar, Martinovic, Todorov şi Stoica sunt jucătorii pe care îi poate lua Piţurcă“, a declarat Gigi Becali la GSP TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII