15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a pierdut Supercupa Europei

Chivu a pierdut Supercupa Europei

Cristi Chivu a fost criticat de presa italiană pentru prestaţia pe care a avut-o în Supercupa Europei, pe care formaţia sa, Inter Milano, a pierdut-o vineri seară în faţa lui Atletico Madrid, scor 0-2 (Reyes ‘62, Aguero ‘83). Chivu a fost integralist, însă a avut o evoluţie mediocră, el fiind depăşit la multe faze de atac ale spaniolilor, motiv pentru care site-ul newsnotizie.it l-a considerat ca fiind cel mai slab jucător de pe teren.
„A avut tot timpul reacţii întârziate şi a fost depăşit constant în defensivă. La al doilea gol a intervenit la Aguero în momentul în care Kun trimisese deja mingea în poartă. În prima repriză, l-a faultat în careu pe Aguero, dar Busacca nu a văzut. A greşit“, menţionează sursa citată.
„Românul s-a chinuit ca să ţină pasul pentru a juca pe partea stângă. Chivu are probleme din cauza unui fizic puternic, care îl dezavantajează în faţa unor jucători pe extremă mai rapizi, şi are nevoie de mai mult timp pentru a-şi încărca bateriile pentru începutul sezonului“, a notat, la rândul său, tuttomercatoweb.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS