15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHagi, premiat de Mircea Sandu

Hagi, premiat de Mircea Sandu

Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, i-a înmânat fostului selecţioner Gheorghe Hagi o plachetă cu ocazia organizării la Constanţa a Cupei Stelelor Estului, o competiţie destinată fotbaliştilor născuţi după 1 ianuarie 1995.
„Apreciez foarte mult proiectul pe care îl are Gică Hagi şi, în semn de respect, am ţinut să fiu prezent la Constanţa pentru a-i aduce drept mulţumire o plachetă care să însemne recunoaşterea acestei activităţi. Este un câştig imens acest turneu, pe care înţeleg că Gică vrea să-l desfăşoare an de an şi în mod sigur şi noi, federaţia, vom demara un turneu, probabil cu echipa naţională Under 17, pe care o vom muta în diverse zone ale ţării. Această iniţiativă trebuie să fie un exemplu şi pentru cluburile mari din România, care ar trebui să-şi creeze propriile academii pentru a-şi promova jucătorii“, a declarat ieri, la Constanţa, preşedintele FRF, Mircea Sandu.
Cupa Stelelor Estului se desfăşoară în perioada 17-21 august, la Constanţa, pe stadionul „Farul“. La acest turneu participă echipe precum Dinamo Kiev, Galatasaray, Legia Varşovia, Dinamo Moscova, Levski Sofia, Partizan Belgrad sau Academia Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS