22.6 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVoiculeţ, „giuvaier“ la Târgu Jiu

Voiculeţ, „giuvaier“ la Târgu Jiu

Revenit la Pandurii după o experienţă ratată la Steaua Bucureşti, Claudiu Voiculeţ este gata să contribuie la urcuşul grupării gorjene spre mijlocul clasamentului, acolo unde acesta crede că îi este locul. Voiculeţ, care va semna cu Pandurii un contract pe doi ani, s-a mai pregătit la Târgu Jiu sub comanda lui Badea, însă patronul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr, l-a direcţionat spre Steaua, transfer care a căzut după plecarea lui Victor Piţurcă din Ghencea. „Nu am semnat cu Pandurii. Am înţeles că zilele următoare se rezolvă. Am semnat cu Steaua, dar contractul nu a fost înregistrat la LPF, a plecat domnul Piţurcă… Am venit aici şi pentru domnul Badea. Mi-a plăcut cum am lucrat la Internaţional şi sper să facem treabă bună“, a spus Voiculeţ. Deşi îl mai supără încă glezna, Voiculeţ speră să debuteze sâmbătă la Târgu Jiu contra liderului Gaz Metan Mediaş. „Depinde şi de domnul Badea, şi de condiţia fizică dacă voi debuta sâmbătă. Încă mă mai supără puţin glezna, dar sper să-mi treacă în această săptămână. Îmi propun să joc bine, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să ne clasăm cât mai sus. Nu e o problemă că echipa e pe ultimul loc, locul echipei e la mijlocul clasamentului. Dacă au trecut doar patru etape şi ai două puncte nu înseamnă că eşti retrogradat. Gazul e echipă bună, joacă de mult timp împreună. Am jucat mijlocaş ofensiv la Internaţional, vom vedea ce va fi aici“, a mai spus Voiculeţ. Mijlocaşul crede că echipa Pandurii a fost urmărită de ghinion în debutul acestui sezon, prestaţia echipei fiind superioară locului ultim ocupat în Liga I. „Dacă vom avea rezultate, se va uita lumea la noi, dacă ne vom bate iarăşi la retrogradare… Având în vedere că echipa a avut două goluri anulate, a avut două ocazii la 1-0 la Bistriţa. Cred că a avut ghinion. Mie mi-a plăcut jocul echipei, rezultatul a fost cam dezamăgitor“, a declarat mijlocaşul. Tehnicianul pandurilor, Ionuţ Badea, îl consideră un fotbalist cu mare potenţial şi unul dintre cei mai buni coordonatori din Liga I, numindu-l „giuvaier neşlefuit“.

Coşmarul fazelor fixe

Pandurii Târgu Jiu s-a dovedit vulnerabilă la fazele fixe în primele patru etape, patru din cele şapte goluri încasate de echipa lui Ionuţ Badea fiind consecinţa unor astfel de momente. „Sper să învăţăm din astfel de greşeli, să nu se repete. Dacă se repetă e o problemă…“, a comentat Ionuţ Badea. Doar erorile din partida cu Dinamo par totuşi să aibă o explicaţie, de vină fiind epuizarea fizică a lui Pintilii şi Viera, doi dintre jucătorii de gabarit din lot. Este posibil ca Ionuţ Badea să-i dea o şansă şi lui Alin Chibulcutean în jocul cu Gaz Metan Mediaş, cei doi discutând minute bune după prima şedinţă de pregătire de ieri.   

Tilincă, în conflict cu Pandurii

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat pe site-ul oficial că „a hotărât încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Cosmin Tilincă din cauza activităţii sportive nesatisfăcătoare depuse de acesta în sezonul 2009-2010, în care Pandurii Târgu Jiu a retrogradat din punct de vedere sportiv în Liga a II-a“, însă jucătorul nu acceptă rezilierea unilaterală a înţelegerii. Tilincă susţine că se va adresa comisiilor pentru a-şi recupera banii pentru cei doi ani de contract pe care îi mai are cu Pandurii Târgu Jiu. „O să aştept să primesc înştiinţarea din partea clubului. Am auzit ce au stabilit cei din conducere, însă eu voi merge mai departe la comisii. Acolo le voi cere să îmi dea toţi banii pe următorii doi ani. Le-am propus o variantă, dar s-au răzgândit peste noapte. Au două luni de întârziere şi cu banii“, a declarat Tilincă. Atacantul se pregăteşte în continuare la Târgu Jiu sub comanda lui Ionuţ Moşteanu alături de alţi „renegaţi“, Mădălin Popa, Arrieta şi Dedu, care nu au fost acceptaţi nici la echipa secundă, Pandurii II.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU