19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBalotelli ar putea debuta cu Timişoara

Balotelli ar putea debuta cu Timişoara

Atacantul italian Mario Balotelli ar putea debuta la echipa engleză Manchester City, chiar pe stadionul „Dan Păltinişanu“ din Timişoara, la partida tur, de joi, din play-off-ul Ligii Europa. Iniţial s-a crezut că italianul a sosit la echipa din Manchester prea târziu pentru a mai fi inclus pe lista UEFA pentru competiţiile europene, dar ieri-dimineaţă a sosit pe adresa clubului englez confirmarea forului respectiv că vârful de atac a fost înregistrat în timp util.
„Pentru tururile preliminarii şi pentru play-off-ul unei competiţii europene un jucător de pe lista A poate fi schimbat cel târziu cu 24 de ore înainte de meci“, se putea citi în faxul trimis de UEFA către Manchester City. Astfel, antrenorul Roberto Mancini, la îndemnul căruia City l-a adus de la Inter Milano pe Balotelli, îl va putea include pe jucător printre cei care vor face deplasarea la Timişoara.
Mario Balotelli a costat 28 de milioane de euro, iar la prezentarea oficială la City, care a avut loc săptămâna trecută, a surprins pe toată lumea declarând că „ar fi preferat să rămână la Inter Milano“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS