26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Suntem mai puternici ca anul trecut!“

„Suntem mai puternici ca anul trecut!“

„Jerry“ Gane a făcut bilanţul pregătirii de până acum, declarându-se mulţumit de rezultatele cantonamentului de la Donji Milanovac.

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova şi-a încheiat stagiul de pregătire din Serbia şi se află pe ultima sută de metri cu pregătirea, noul sezon competiţional urmând să debuteze pe 21 august. Înaintea plecării de la Donji Milanovac, „principalul“ formaţiei de la „Depou“, Ionel Gane, a vorbit despre plusurile contabilizate în perioada precompetiţională, mărturisind că va miza, la fel ca şi anul trecut, pe unitatea grupului.
„La Donji Milanovac am realizat multe lucruri bune. Chiar dacă nu am câştigat ultimul joc, am văzut o atitudine bună la jucători, cu toate că nu e uşor atunci când este ultima zi de cantonament şi toată lumea se gândeşte la plecare. M-am bucurat că am avut foarte multe ocazii. Antrenamentele au fost intense, iar ei au răspuns foarte bine. Sunt mulţumit de întregul lot de jucători, pentru că au făcut o pregătire bună. Mă interesează rezultatele, nu contează că e meci amical sau oficial. Vreau să câştigăm, dar, totodată, trebuie să accept anumite situaţii în care echipa aduce foarte multe baloane în careul advers şi are o mulţime de ocazii. Sper ca la meciul cu Vâlcea echipa să-şi păstreze această constanţă de care a dat dovadă în antrenamentele de până acum“, a spus antrenorul „găzarilor“. „Ciucă, Boroiban şi Radu Barbu au adus un plus echipei, suntem mai puternici decât anul trecut. S-au integrat foarte bine şi nu le rămâne decât să aducă acest plus şi în campionat. Atuul nostru va fi în continuare echipa. Mizez pe o forţă mai mare a grupului ca anul trecut, pentru că am reuşit să păstrez 99 la sută tot ceea ce am dorit la echipă, plus cei trei jucători care au venit. Este posibil să mai vină un jucător sau doi, dar în prezent eu sunt mulţumit de lotul pe care îl am şi mizez pe forţa lor, pe omogenitate şi pe dorinţa lor de a face lucruri mult mai bune decât anul trecut“, a concluzionat „Jerry“ Gane.

Pătrană: O să urmăm modelul CFR Cluj

Optimismul din tabăra „găzarilor“ este foarte mare, căpitanul Ionuţ Pătrană afirmând că îşi doreşte să joace cât mai repede în Liga I.
„Acum vreo trei ani am afirmat că o să urmăm modelul celor de la CFR Cluj şi am promovat în fiecare an, iar acum ar fi frumos să mergem pe prima scenă. Au ajuns echipe de care n-a auzit nimeni, din oraşe mici, de exemplu Brăneşti, dar noi, Craiova?! Am văzut calendarul şi avem un program mai accesibil decât anul trecut, chiar dacă sunt destule candidate la promovare, Petrolul Ploieşti, Alba Iulia, Mioveni. Şi anul trecut s-au anunţat multe echipe la promovare, iar pe parcurs s-au pierdut din diverse motive, mai ales financiare. La noi e stabilitate şi formăm un grup unit. Ar fi fantastic dacă am promova de acum“, a punctat Pătrană, fiind aprobat de majoritatea colegilor săi.
„A fost greu în cantonament. A fost o pregătire bună şi, cu siguranţă, vom avea un tur de campionat bun. Îmi lipsesc meciurile oficiale, miza jocului mă face să mă concentrez mai mult. Pentru mine toate partidele sunt la fel, nu cred că mai există echipe mari şi echipe mici. Trebuie să munceşti pentru victorie. Ne vedem undeva în primii cinci. Consider că obiectivul impus de conducătorii clubului este unul realist“, a spus Cosmin Cruşoveanu. „Abia aşteptăm începerea campionatului. Sper ca la anul să joc în Liga I cu Gaz Metan CFR“, a punctat Olivian Surugiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII