28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Găzarii“ s-au distrat cu sârbii de la Hajduk Veljiko

„Găzarii“ s-au distrat cu sârbii de la Hajduk Veljiko

Aflată în pregătire la Donji Milanovac, Gaz Metan CFR Craiova a susţinut luni seară cel de-al doilea meci amical pe pământ sârbesc. Spre deosebire de prima confruntare, când a remizat, scor 2-2, cu FK Bezanija Belgrad (locul patru în liga a doua sârbă), elevii lui „Jerry“ Gane au învins categoric, scor 4-0, pe Hajduk Veljiko, grupare care evoluează în cel de-al treilea eşalon al plavilor. Pentru formaţia de la „Depou“ au marcat căpitanul Ionuţ Pătrană (‘35), Alin Vigariu (‘50) şi Daniel Oprea (‘65, ‘75).
„Principalul“ craiovenilor, „Jerry“ Gane, a rulat întreg lotul avut la dispoziţie, cu excepţia portarului Mihai Neagoe şi a fundaşului Octavian Nicola, care au fost menajaţi din cauza unor mici probleme medicale. În schimb, a debutat la echipa mare tânărul goal-keeper Ionuţ Gălan, acesta înlocuindu-l pe titularul Silvian Ciucă în minutul 80.
Pentru „găzari“ urmează un nou test vineri, în compania unei formaţii din liga secundă din Serbia, dispută la finele căreia delegaţia olteană va pune punct cantonamentului de la Donji Milanovac şi va pleca spre Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS