13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJerry Gane: Este o onoare să jucăm cu Universitatea

Jerry Gane: Este o onoare să jucăm cu Universitatea

Partida de verificare cu Universitatea Craiova, programată sâmbătă, de la ora 17.00, pe „Municipalul“ din Severin este aşteptată cu mare interes de concitadina Gaz Metan CFR. Antrenorul divizionarei secunde, Ionel Gane, a afirmat că un astfel de test nu poate decât să-l bucure, pentru că va putea observa carenţele din jocul echipei sale încă de la acest început de pregătire şi va putea să regleze „mecanismul“ pe parcurs. „Jerry“ consideră că au foarte mult de câştigat şi jucătorii, deoarece vor avea prilejul să-şi demonstreze calităţile în faţa unui adversar de „calibru“ şi să bifeze la capitolul moral, mai ales în cazul în care vor obţine un rezultat bun. „Este un meci special, atât pentru mine, cât şi pentru băieţi, pentru că nu ai ocazia să întâlneşti în fiecare zi o echipă de tradiţie precum Universitatea. Pe lângă faptul că este o onoare să jucăm cu Universitatea, putem să ne dăm seama de multe lucruri în urma acestui meci, chiar dacă noi abia am început pregătirile, iar ei le finalizează. E bine că o să putem observa unde mai trebuie lucrat. Va fi un meci frumos şi sunt convins că rezultatul nu va fi influenţat în mod evident de nivelul de pregătire fizică. Şi pentru băieţi este un lucru extraordinar să joace împotriva Ştiinţei, va conta mult pentru ei acest duel. Cel puţin din punct de vedere psihic“, a spus antrenorul „găzarilor“. „Noi programasem un amical cu Universitatea încă din iarnă, dar nu s-a putut din diverse motive. Acum se dispută şi, aşa cum am mai spus-o, nu avem decât de câştigat. Eu mi-aş fi dorit ca acest amical să-l fi disputat pe «Ion Oblemenco», pentru că aşa era normal să se întâmple, dar şi la Severin e bine. Sigur că este anormal ca două echipe din Craiova să joace un amical la Severin, dar nu aş vrea să comentez, pentru că mă depăşeşte situaţia“, a completat „Jerry“.

„Pregătirea decurge bine“

Întrebat cum decurge pregătirea echipei, „Jerry“ Gane s-a declarat mulţumit, recunoscând totodată că este supărat pe Victor Râmniceanu, portarul care a părăsit fără aprobare cantonamentul echipei. „Antrenamentele decurg foarte bine, băieţii sunt receptivi şi se munceşte bine, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Din nefericire, planurile noastre au fost date un pic peste cap de plecarea lui Edi Stoica şi acum a lui Râmniceanu, care va regreta ce a făcut, el fiind sub contract cu noi. Mă bucur că l-am adus pe Radu Barbu în locul lui Stoica, şi o să-l înlocuim şi pe Râmniceanu. Deja ne-am orientat asupra unui portar, dar până nu este nimic sigur nu-i vom divulga numele“, a punctat „Jerry“ Gane.
Mult mai vehement în privinţa lui Victor Râmniceanu a fost preşedintele clubului, Gheorghe Frăţică: „Râmniceanu este sub contract cu noi şi va avea de suferit. Cine l-a învăţat să plece nu i-a vrut binele şi o să se convingă de asta. Probabil că îl vom suspenda, asta în cazul în care nu se va întoarce el cu vreo ofertă concretă şi avantajoasă pentru club. Oricum, e clar că i-a fost frică de concurenţa lui Silvian Ciucă, de asta a plecat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII