20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAna-Maria Bircină nu şi-a prelungit contractul cu SCM

Ana-Maria Bircină nu şi-a prelungit contractul cu SCM

Handbalistele de la SCM Craiova, proaspăt promovate în Liga Naţională, vor pleca duminică dimineaţă într-un cantonament de pregătire în localitatea Nov Dojran din Macedonia. Lotul este format din 16 jucătoare, alături de antrenoarea Victorina Bora urmând să facă deplasarea următoarele handbaliste: Mia Vlăsceanu, Ildiko Barbu, Mihaela Ialomiţeanu (portari), Carmina Bădiţă, Gabriela Mihalschi, Oana Chitacu, Dana Crap, Mariana Dumitru, Alina Şovar, Carmen Ilie, Alexandra Gogoriţă, Elena Nicu, Maria Rădoi, Ramona Constantinescu, Andreea Mitran-Momîrleanu şi Mihaela Ivan-Briscan. Antrenoarea-jucătoare de la SCM a spus vineri că pe elevele sale le aşteaptă o perioadă dificilă, cu antrenamente multe şi grele: „Este o perioadă de pregătire în care voi pune accentul pe acumulările fizice. Vor fi zile cu câte trei antrenamente, timp de o săptămână. Spre finalul stagiului, vor fi câteva antrenamente şi cu mingea, iar în ultimele două zile încercăm să disputăm partide amicale cu echipe din Macedonia". Delegaţia craioveană va reveni în ţară pe 21 iulie.

Până acum lotul a suferit unele schimbări. Au venit trei jucătoare, Dana Crap (inter, 1,83 m, 25 de ani), Mihaela Ialomiţeanu (portar, 1,82 m, 23 de ani) şi Mariana Dumitru (pivot, 1,74, 23 de ani), şi au plecat trei dintre cele care au făcut parte din echipa care a promovat, Ana Maria Bircină, Luisa Pop şi Oana Ionescu. La Pop şi Ionescu conducerea clubului renunţase încă înainte de încheierea sezonului trecut, iar în ceea ce-o priveşte pe Ana Bircină, oficialii SCM au precizat că jucătoarea şi-a încheiat contractul şi nu a mai dorit să-şi prelungească înţelegerea cu echipa alb-albastră.

Alte două jucătoare care fac parte din lot, dar nu vor face deplasarea în Macedonia sunt surorile Ionesi. Ana Maria, care evoluează pe postul de portar, este angrenată în acţiuni ale lotului naţional de junioare, iar sora sa Carla va fi împrumutată, cel mai probabil, la divizionara A CSM Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU