9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVezan a semnat cu Pandurii

Vezan a semnat cu Pandurii

Fostul jucător de la Internaţional Curtea de Argeş a costat clubul gorjean 25.000 de euro şi are o clauză de un milion de euro.

 

Mijlocaşul Ovidiu Vezan a semnat miercuri seară cu Pandurii Târgu Jiu un contract pe trei ani. Acesta se pregăteşte sub comanda lui Marius Baciu de mai multă vreme, iar preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu, a vorbit despre noua achiziţie. „Ovidiu Vezan este jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu pentru următorii trei ani. Suma de transfer se ridică la 25.000 de euro şi are o clauză de reziliere de un milion de euro. Noi sperăm că e o investiţie bună. Sperăm să confirme pentru că Ovidiu e un jucător bun, care are o experienţă de doi ani în Liga I. Sper să se integreze bine la Pandurii. Ne aşteptăm să fie un transfer bun şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Viitorul e în faţa lui şi mai are multe de spus în fotbal. Atât antrenorul, cât şi conducerea au încredere în el. Sperăm că am făcut o achiziţie bună", a spus Pârvulescu.

La rândul său, Vezan a declarat: „Nu a fost să fie să ajung la Pandurii în 2007, dar am venit acum. Sper să fie cât mai bine pentru mine şi să reuşesc să joc cât mai bine. Personal, cred că Pandurii merita să mai joace în prima ligă. Sunt acolo multe echipe sub nivelul pandurilor. Ei au avut mult ghinion, aşa cum Internaţional a avut mult noroc".

Pe lângă Vezan, Pandurii şi-a asigurat serviciile portarului orădean David Lazăr (19 ani), care a evoluat ultima dată la Voinţa Sibiu. De asemenea, mijlocaşul Rareş Sancira de la Seso Câmpia Turzii a semnat un contract pentru un an cu Pandurii, jucătorul fiind împrumutat la echipa gorjeană, care are prima opţiune de cumpărare anul viitor.

 

Amical câştigat de panduri

 

Pandurii au învins miercuri seară cu scorul de 3-1 formaţia de Liga a treia Minerul Mătăsari, într-un meci amical disputat pe terenul trei din incinta Complexului Municipal. Partida a avut două reprize de câte 60 de minute, iar antrenorul Marius Baciu a trimis pe teren două formaţii diferite în cele două reprize. Golurile echipei Pandurii au fost marcate de Fertea, în minutele 31 şi 45, şi Voinea, în minutul 67, iar pentru Minerul Mătăsari a marcat Nicolovici, în minutul 81. „Fertea este un jucător pe care l-am urmărit un an. Vreau jucători cu atitudine, care să-şi dorească foarte mult să facă performanţă. Îmi plac jucătorii care au foame de performanţă. Aşa este Fertea în prezent şi aşa vor fi şi ceilalţi care vor apărea. Nu e un nume, dar este un jucător cu potenţial de a creşte", a opinat antrenorul Marius Baciu.

 

Fără menajamente

 

Faptul că Ghindeanu sau Dedu au fost trimişi la echipa a doua fără ezitare nu trebuie să mire pe nimeni. Mai mult, antrenorul Marius Baciu a anunţat că vor mai fi trimişi la „satelit" şi alţi jucători dacă va fi cazul. „Este posibil în fiecare zi să ne despărţim de cineva care să treacă fie la echipa a doua, fie pe lista de transferuri a clubului, dar vrem să analizăm. Cine nu dă randament nu are ce căuta la prima echipă. Acum contează antrenamentele. Vreau să-i motivez pe jucători, să-i fac să înţeleagă că orice antrenament, orice joc, amical sau oficial, este important. Dacă nu-mi iese un antrenament sunt nemulţumit, aşa că sunt importante şi jocurile amicale. Nu voi fi niciodată mulţumit după un joc pierdut chiar dacă e vorba de un amical. Au fost jucători care m-au nemulţumit prin atitudinea avută. Le voi transmite doar ultimele cuvinte. Dedu este un jucător căruia eu chiar am vrut să-i mai dau o şansă. Poate chiar e accidentat, dar e curios ca la un antrenament de poziţionare să renunţe atât de uşor, având în vedere că sunt atâţia jucători care se bat pe un post. Dar poate chiar e accidentat… Nu vreau să greşesc, dar până îşi va reveni, până îi va veni rândul, va trece la echipa a doua. Când e 100% apt poate îi mai dăm o şansă, poate nu… Vom vedea care va fi atitudinea lui. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu alţi jucători", a mai declarat Baciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS