11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCircuitul sud coreean va fi gata în august

Circuitul sud coreean va fi gata în august

Circuitul de la Yeongam, din Coreea de Sud, care va găzdui în octombrie primul Mare Premiu de Formula 1 organizat vreodată în această ţară, va fi gata cu o lună întârziere, mai exact la sfârşitul lunii august. „Planul nostru iniţial era de a-l inaugura în iulie, dar lucrările au fost întârziate", a declarat un reprezentant al societăţii care gestionează lucrarea (KAVO), citat de Agerpres. Bucla de 5,6 km, situată la 320 km sud de Seul, va găzdui a 17-a manşă a sezonului pe 24 octombrie, fiind aşteptaţi 200.000 de spectatori. Vânzarea biletelor, începută pe internet de pe 31 martie, „e mai bună decât am prevăzut", potrivit reprezentantului KAVO.

Polonezul Robert Kubica şi-a prelungit contractul cu Renault până la finalul sezonului competiţional 2012. „Cred că deja am reuşit multe împreună şi cred că, depunând cât mai mult efort, cu timp şi o abordare potrivită, putem să facem şi mai mulţi paşi înainte. Acesta este cu certitudine obiectivul nostru, aşa că vom continua să muncim mult şi să forţăm pe toate fronturile, nu doar pentru restul sezonului actual, dar şi pentru anul viitor", a spus Kubica. „Suntem extrem de încântaţi cu rămânerea lui Robert pentru următoarele două sezoane şi aş vrea să-i mulţumesc pentru încrederea pe care a arătat-o în echipa noastră. Suntem foarte mulţumiţi pentru faptul că am semnat un acord pe mai mulţi ani", a spus, la rândul său, Eric Boullier, şeful Renault.

Al doilea „volan", ocupat în momentul de faţă de rusul Vitaly Petrov, rămâne sub semnul întrebării în ceea ce priveşte sezonul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS