14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistele de la SCM au fost vizitatede viceprimarul Marinică Dincă

Handbalistele de la SCM au fost vizitatede viceprimarul Marinică Dincă

Handbalistele de la SCM Craiova au avut parte de un oaspete-surpriză la antrenamentul de vineri dimineaţă, din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu".

Marinică Dincă, unul dintre viceprimarii oraşului, a venit să le ureze fetelor baftă în noul sezon: „Am văzut azi la antrenament că toate fetele sunt implicate şi dornice să facă o figură cât mai frumoasă în primul sezon în Liga Naţională. Ştiu că în prima rundă joacă împotriva campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea, o formaţie care nu mai are nevoie de nici o prezentare, şi de aceea le urez baftă, deoarece meciul de deschidere este important pentru fiecare echipă". „Vicele" Dincă a spus că, deşi e criză, oficialităţile fac tot posibilul să sprijine financiar Sport Club Municipal (SCM): „Încercăm să asigurăm toate resursele financiare pentru că este un an de criză, iar la final să putem spune că şi din punct de vedere financiar şi sportiv am dus lucrurile într-o zonă bună". La plecare, Dincă le-a promis fetelor că autorităţile locale vor face tot posibilul să grăbească lucrările pentru finalizarea Sălii Polivalente, pentru ca handbalistele craiovene să dispute acolo meciul din retur cu Oltchim.

 

Îmi plac provocările“

 

După antrenament, cele trei jucătoare sosite în pauza competiţională, Dana Crap (inter, 1,83 m, 25 de ani), Mihaela Ialomiţeanu (portar, 1,82 m, 23 de ani) şi Mariana Dumitru (pivot, 1,74, 23 de ani), au fost prezentate oficial. „Am dorit foarte mult să ajung la Craiova. Ştiu foarte multe despre acest club, colaborez bine cu antrenoarea Victorina Bora şi cu Mugur Guşatu. Sper să avem un vestiar bun, adică să ne înţelegem bine. Îmi plac provocările şi vreau să ne luptăm pentru primele locuri. De la locul doi în jos – pentru că Oltchim este favorită la câştigarea titlului – se poate întâmpla orice", a spus Dana Crap, jucătoare care a părăsit vicecampioana „U" Jolidon Cluj, formaţie care va juca în preliminariile Ligii Campionilor, pentru a evolua la nou-promovata SCM Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII