18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEma, în plină ascensiune

Ema, în plină ascensiune

Tenismana craioveană Elena Bogdan a acces în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart-Vaihingen (Germania) – dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, informează sport365.ro. „Ema", aşa cum o alintă familia şi prietenii, a trecut în optimi de Agnes Szatmari, scor 7-6(4), 6-2, iar în meciul următor o va întâlni pe slovaca Zuzana Luknarova, o jucătoare venită din calificări.

În cadrul aceluiaşi turneu german au cunoscut succesul şi Irina Begu, care a depăşit-o în optimi pe croata Darija Jurak, cu 6-4, 7-6(5), şi va juca pentru un loc în semifinale cu olandeza Elise Tamaela. Din nefericire, Mădălina Gojnea, ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, nu a putut să-şi urmeze compatrioatele în sferturi, fiind învinsă de luxembourgheza Mandy Minella, a treia favorită, cu un dublu 5-7.

La turneul de la Cuneo (Italia, 100.000 de dolari), târgovişteanca Sorana Cârstea (55 WTA) a fost învinsă în optimi, cu un dublu 6-2, de australianca Sophie Ferguson (119 WTA). În acest an, târgovişteanca a reuşit la doar un singur concurs să treacă de cel puţin două tururi, ea pierzând 17 partide în 2010 şi câştigând doar 12. Soranei îi merge mult mai bine la dublu, unde face pereche cu Andreja Klepaci (Slovenia), cele două calificându-se în finală după ce au învins în semifinale, cu 5-7, 6-4, 10-2, cuplul Maria Kondratieva (Rusia) / Sophie Lefevre (Franţa), cap de serie numărul 1. Sorana şi Andreja vor juca sâmbătă, în ultimul act, perechea cehă Eva Birnerova / Lucie Hradecka.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU