14.2 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportScump, domn’e, scump!

Scump, domn’e, scump!

Pandurii Târgu Jiu a ofertat doi jucători de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj, Paul Păcurar şi Raul Stanciu, însă tranzacţia are puţine şanse de reuşită din cauza preţului solicitat de ardeleni, 73.000 de euro plus TVA.

 

În urma trialului de la Târgu Jiu, în care s-au înfruntat Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj şi Pandurii II Târgu Jiu, antrenorul Marius Baciu a remarcat patru jucători de la gruparea ardeleană, Paul Păcurar, Raul Stanciu, Rareş Takacs şi Iulian Tecsi, însă conducătorii grupării gorjene au intrat în negocieri numai pentru primii doi. Interesul oltenilor pentru Paul Păcurar şi Raul Stanciu are şanse puţine să se concretizeze într-un transfer din cauza preţului piperat solicitat de Ardealul. „Am remarcat doi jucători. E vorba de Paul Păcurar şi Raul Stanciu, jucători tineri, cu calităţi, pe care i-am dori la echipa a doua, Pandurii II. Copiii sunt interesanţi, dar nu sunt pe moment soluţii pentru Pandurii Târgu Jiu. După meci am discutat cu directorul Şcolii de Fotbal Ardealul Cluj, însă preţurile mi se par exagerate la momentul actual. Pentru Stanciu au cerut 45.000 de euro plus TVA, iar pentru Păcurar, 28.000 de euro plus TVA. Noi le-am propus mai multe variante de colaborare, un transfer pentru un an sau o coproprietate cu procente în cazul vânzării ulterioare a jucătorilor, dar ei insistă pentru transferul definitiv. În aceste condiţii, sunt şanse mici să îi transferăm. Ei trebuie să înţeleagă că preţurile nu mai sunt aceleaşi ca în urmă cu un an, când pentru un jucător ca Răduţ au primit 100.000 de euro. Avem şi noi jucători buni remarcaţi chiar de către tehnicienii de la Ardealul Cluj şi o să le dăm credit. Vrem să facem un grup de copii tineri la Pandurii II, care să devină un laborator pentru prima echipă", a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

 

Discuţii pentru Zăgrean şi Vezan

 

Pandurii Târgu Jiu încearcă să-i transfere pe doi dintre foştii componenţi ai formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, atacantul Andrei Zăgrean şi mijlocaşul Ovidiu Vezan, primul fiind jucător liber de contract, iar cel de-al doilea a fost pus pe lista de transferuri de către argeşeni. „Suntem în discuţii cu cei doi jucători de la Internaţional, Ovidiu Vezan şi Andrei Zăgrean. Sunt doi jucători tineri, interesanţi, care ne-ar putea ajuta. În cazul lui Vezan trebuie să negociem atât cu el, cât şi cu patronul Benone Lazăr, iar pentru Zăgrean negociem doar cu impresarul său, după ce acesta a obţinut de la clubul Internaţional actele de transfer", a declarat Eugen Pârvulescu.

Deşi a anunţat că va renunţa la doi-trei jucători din actualul lot în această săptămână, antrenorul Marius Baciu s-a răzgândit şi doreşte mai întâi să-i vadă la lucru o perioadă pe toţi componenţii lotului echipei Pandurii, atât pe cei care au evoluat sezonul trecut în Liga I pentru gorjeni, cât şi pe cei împrumutaţi. „Orice transfer poate să fie o loterie. Fotbalistul poate să joace foarte bine la echipa la care a fost înainte, dar să joace foarte prost la echipa la care s-a dus. Nivelul Ligii a II-a nu este acelaşi ca al Ligii I. O să fie în lot şi jucători de 30 de ani, dar nu se poate spune că aceştia ar fi bătrâni, din contră, la această vârstă sunt în plină formă şi maturitate sportivă", a declarat tehnicianul Marius Baciu.

Tudoran, la Under 14

 

Mădălin Tudoran, născut în 1996, de la Pandurii Târgu Jiu, va participa la Târgu Neamţ, în perioada 28-30 iunie, ca şi component al Selecţionatei Olteniei, la un trial pentru completarea echipei naţionale Under 14 a României. Recent, alţi doi juniori de la Pandurii, Daniel Ungur şi Ion Frunză, au participat la o selecţie la Mogoşoaia pentru constituirea naţionalei Under 17 a României, antrenor Florin Cheran. Alţi doi jucători, Ionuţ Constantin şi Albert Voinea, au intrat în atenţia antrenorului naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, care îi va convoca la o viitoare selecţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS