16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportŢinte de Liga I pentru panduri

Ţinte de Liga I pentru panduri

Andrei Zăgrean, Ovidiu Vezan şi Andrei Ionescu se află pe lista de achiziţii a pandurilor, jucători care se încadrează perfect în planurile acestora de întinerire a echipei gorjene.

 

Staff-ul tehnic al pandurilor s-a reunit ieri la Târgu Jiu şi astăzi va asista la amicalul programat pe „Municipal", de la ora 11.00, între Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj şi Pandurii II, încercând să identifice tinere talente pentru proiectul „Pandurii-promovare". Hotărâţi să scadă media echipei la 23-24 de ani, cei de la Pandurii şi-au îndreptat atenţia către doi fotbalişti de la Internaţional Curtea de Argeş, Andrei Zăgrean, de 24 de ani, şi Ovidiu Vezan, de 25 de ani, ambii fiind puşi pe lista de transferuri de către gruparea piteşteană. Şi Andrei Ionescu este o ţintă pentru gorjeni, jucător dorit în contul transferului lui Martinovic în Ghencea. „Poate după ce se întorc cei de la Steaua din cantonament o să primim alte variante de jucători de acolo. Mă gândesc că vor fi jucători care nu vor intra în atenţia lui Piţurcă şi atunci ar putea veni la noi", a spus preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

Variantele Tudose şi Onicaş au căzut, cel de-al doilea semnând deja cu FCM Târgu Mureş. „Am vorbit mult cu Onicaş şi, din păcate, nu am reuşit să-l conving. Băiatul vrea să joace tot în Liga I şi spune că, dacă ajunge în liga a doua, ar putea ieşi din circuitul naţionalei. Din păcate, mi-a spus că va juca oriunde în Liga I, aşa că s-a înţeles cu FCM Târgu Mureş şi nu va mai veni la noi. În ceea ce-l priveşte pe Tudose, acesta vrea să discute cu Gigi Becali şi cred că nici el nu vrea să vină să joace în Liga a II-a", a declarat Pârvulescu. Oficialii gorjeni anunţă o infuzie de tineri în lot, însă nu au reuşit să scape de bătrânii care au retrogradat echipa. Doar cei mai buni au părăsit gruparea gorjeană – Stanca, Păcurar şi Martinovic, însă clubul nu s-a ales cu nimic, deocamdată, de pe urma acestor transferuri. „Sincer să fiu, ne dorim să aducem jucători tineri. O să avem o echipă cu o medie de vârstă de 23-24 de ani, deşi eu mi-aş dori să fie undeva la 20 de ani. Însă, ştiţi cum este, o echipă tânără nu este şi constantă. Aşa o să îmbinăm experienţa unora cu avântul şi dorinţa de afirmare a altora. O să vedeţi o echipă frumoasă, care se va bate şi va promova în Liga I", a mai spus Pârvulescu.

 

Rusu rămâne, Râmniceanu în stand-by

 

Adrian Rusu şi-a dat acordul să rămână la Pandurii după ce interesul celor de la Victoria Brăneşti nu s-a concretizat. „Rămân la Târgu Jiu. Am vorbit cu domnul Pârvulescu şi discuţiile cu el şi cu domnul Baciu au avut un rol hotărâtor în decizia pe care am luat-o. Sunt convins că vom face treabă bună împreună la Pandurii. E o provocare nouă, pe care vreau să o duc până la final cu bine. Dacă am contribuit la retrogradare, trebuie să contribui acum şi la promovare. Am stat câteva zile la Târgu Jiu, m-am şi antrenat puţin la sala de forţă. Acum am plecat să mai rezolv unele probleme şi să mă mai relaxez puţin şi voi reveni la Târgu Jiu la reunire pentru a ne apuca de treabă", a declarat Rusu pentru site-ul sportingorj.

Situaţia lui Râmniceanu, în schimb, nu este foarte clară. Deşi preşedintele CA de la Pandurii, Marin Condescu, l-a dat ca şi transferat la Târgu Jiu, jucătorul afirmă că se află sub contract cu Gaz Metan CFR Craiova. „Încă nu se ştie nimic. Eu sunt jucătorul echipei Gaz Metan CFR Craiova. Dacă dânşii vor să mă cumpere e problema lor. Nu e nimic concret, deocamdată. Să discute cluburile între ele", a spus Râmniceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS