10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul a câştigat Cupa

Podariul a câştigat Cupa

Formaţia CS Podari a câştigat faza judeţeană a Cupei României, impunându-se, la Ostroveni, cu scorul de 4-3 (2-2), în faţa celor de la UT Dăbuleni, la capătul unui joc spectaculos.

Întărită cu jucători de la defuncta Armata Craiova (Liga a III), formaţia din Podari a deschis scorul foarte rapid, prin Ştefan Dănaca, reuşita fostului vârf al „militarilor" venind în minutul 4. Replica celor din Dăbuleni nu s-a lăsat deloc aşteptată, Marinel Munteanu restabilind egalitatea în minutul 14, pentru ca, două minute mai târziu, Ionuţ Dimian să lovească pentru 1-2. La pauză a fost 2-2 şi asta pentru că Adrian Mateiţă, şi el un fost „militar", nu i-a dat nici o şansă portarului Cristian Bulugeanu (‘37). Spectacolul a continuat şi după pauză, cu formaţia de pe malul Dunării mai insistentă. Dăbuleniul a marcat pentru 2-3 prin Ionuţ Dimian, care a semnat „dubla" în minutul 58, dar meciul era departe de a fi jucat. Trofeul a ajuns la Podari graţie lui Dorin Preda, care a marcat două supergoluri (‘62, ‘76), acesta fiind declarat totodată şi cel mai bun jucător al partidei.

Antrenorul de la CS Podari, Marian Voicu, a mizat pe următoarea formulă: M. Zană – M. Stoian, S. Neagoe (‘90, V. Pătroi), Gh. Popa, Ad. Mateiţă – M. Neagoe (‘86, I. Ciocan), C. Bădoi, M. Cotelici, I. Vasile – D. Preda, Şt. Dănaca (‘88, C. Badea). De partea cealaltă, Viorel Răţoi, tehnicianul celor de la UT Dăbuleni, a folosit următorii jucători: Cr. Bulugeanu – D. Bănică, I. Purcheci, M. Munteanu, A. Geambaşu, I. Dina, A. Duca, I. Dimian, Dr. Duca (‘80, Cr. Răţoi), S. Mic (‘68, S. Dinu), M. Năboiu.

CS Podari va afla zilele următoare viitoarea adversară din competiţia KO, o formaţie din Liga a IV-a care va fi stabilită de FRF, însă este cert că întâlnirea va avea loc în iulie, pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS