22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau în Liga I cu Gaz Metan CFR“

„Vreau în Liga I cu Gaz Metan CFR“

Atacantul Laurenţiu Boroiban a afirmat că este extrem de bucuros că va juca din nou în Bănie, după câteva „episoade" nefericite printre „străini", în care a avut numai de pierdut. „Boro" a spus că a semnat pentru Gaz Metan CFR în primul rând cu sufletul, fiind craiovean, apoi pentru că vrea să promoveze în Liga I, acesta fiind obiectivul „găzarilor" după viitorul sezon competiţional. „Mă bucur enorm că am revenit acasă, mai ales că am fost păcălit pe unde am fost. La Vâlcea a trebuit să renunţ la destui bani ca să devin liber de contract, apoi m-am dus la Mioveni, unde nu prea am fost folosit. Am semnat cu Gaz Metan CFR imediat, pentru că am urmărit cu interes parcursul acestei echipe şi m-a surprins plăcut. Este foarte multă seriozitate, are un antrenor foarte bun şi un lot competitiv şi echilibrat, ceea ce este foarte important pentru mine. Mi-am dat seama că este un club serios, stabil financiar, şi faptul că şi-a propus să promoveze peste doi ani nu poate decât să mă bucure. Vreau să joc în Liga I cu Gaz Metan CFR", a spus atacantul de 25 de ani.

Laurenţiu Boroiban a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să devină golgheterul formaţiei de la „Depou", dar este convins că lupta pentru un loc în primul unsprezece nu va fi deloc uşoară. „Nu am venit pe postul de titular şi nu îmi va fi uşor să mă impun, dar o să lupt să-l conving pe domnul Ionel Gane că se poate baza pe mine. Nu
mi-am propus un număr de goluri, dar mi-aş dori să fie cât mai multe. Sper să-mi ajut echipa cât pot de mult", a completat Boroiban.

„Boro" nu a uitat de perioada petrecută la Armata Craiova, afirmând că îi pare nespus de rău că „militarii" s-au retras din Liga a III-a din pricina problemelor financiare. „A fost o perioadă frumoasă la Armata. Mi-am dorit mai mult şi am plecat la CSM Vâlcea, în liga secundă. Când am auzit că Armata s-a retras din campionat, mi-a părut foarte rău. Nu ştiu cum s-a ajuns aici, dar sper să revină cât mai repede în Liga a III-a".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU