17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGeolgău l-a vrut pe Balaci

Geolgău l-a vrut pe Balaci

Revenit în conducerea executivă a clubului Universitatea ca preşedinte, Ion (Gheorghiţă) Geolgău l-a vrut pe fostul său coechipier din „Craiova Maxima", Ilie Balaci, ca antrenor principal al grupării alb-albastre, dar acesta ar fi refuzat propunerea. „Mă bucur nespus de mult că am revenit la Universitatea Craiova. Este echipa care m-a format ca om. Din momentul în care am ajuns la o înţelegere cu Adrian Mititelu, acesta mi-a încredinţat sarcina de a căuta un antrenor. L-am propus pe Ilie Balaci, dar acesta deocamdată pare mai interesat să plece din nou afară, pentru că se pare că i-a venit o ofertă de nerefuzat. Aşadar, căutăm alte variante. Cert este că până joi cel târziu vom anunţa noul antrenor al echipei. Nu trebuie să facem o alegere pripită, trebuie luată cea mai bună decizie", a spus Geolgău, citat de Mediafax.

Noul preşedinte al Ştiinţei a oferit şi o explicaţie în legătură cu varianta Conceicao, propus ca principal de impresarul Marcel Popescu şi acceptat, în principiu, de finanţatorul Universităţii: „Au apărut unele discuţii. Ştiu că Adrian Mititelu a cerut ca el să vină la începutul acestei săptămâni, dar Conceicao a amânat până pe finalul ei. Nu se mai putea aştepta. Astfel s-a decis să se întrerupă discuţiile cu el".

 

Buffon, idolul lui Silviu Lung jr.

 

Titularul postului de portar al Universităţii, Silviu Lung, a afirmat pe site-ul clubului că jocul de verificare al oltenilor cu Juventus este unul unic. „Este un nou început, sperăm să ne pregătim bine. Vrem să jucăm un fotbal frumos şi să aducem oamenii la stadion. Sper să fiu constant, să joc cât mai bine în următorul sezon. Noi trebuie să vorbim mai puţin în afara terenului, ca fotbalist trebuie să vorbeşti pe teren, acolo trebuie să ne facem remarcaţi. Vom avea parte de un amical unic, cu Juventus, şi îmi doresc mult ca Buffon să joace, fiindcă este idolul meu", a spus Lung jr., care ar putea fi antrenat în sezonul 2010/2011 de tatăl său, aflat şi el pe lista lui Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII