14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii: Să vină ofertele!

Pandurii: Să vină ofertele!

Gruparea din Târgu Jiu pregăteşte lista cu jucătorii ce vor fi transferabili în această vară, însă nimeni nu va pleca gratis de la clubul gorjean.

 

Mai mulţi fotbalişti gorjeni şi-au exprimat dorinţa de a pleca în Liga I, însă trebuie să-şi negocieze despărţirea de Pandurii. „Sunt ceva jucători care mi-au spus că ar vrea să plece la Liga I, e normal să-şi dorească acest lucru, dar ei, deocamdată, trebuie să fie conştienţi că sunt jucători sub contract cu Pandurii Târgu Jiu şi aşteptăm ofertele, negociem. E foarte uşor ca un jucător să vină să spună: «Gata, am retrogradat, nu mai stau, plec liber». Toţi ar vrea să plece liberi după ce au retrogradat echipa. Nu, să vină ofertele şi în funcţie de cerere şi ofertă o să luăm hotărâri", le-a transmis noul preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Abia numit în funcţia de antrenor principal la Pandurii, Marius Baciu susţine că se va despărţi doar de doi jucători din actualul lot, pierdere neimportantă pentru realizarea obiectivului, promovarea. „Sper ca jucătorii să înţeleagă că fără muncă nu se poate face performanţă. Cunosc lotul, în mare. Deocamdată suntem la discuţii, s-ar putea să plece vreo doi jucători, dar nu o să sufere echipa din punctul ăsta de vedere", a spus Baciu. Portarul Răzvan Stanca şi căpitanul Alex Păcurar au cele mai mari şanse să se despartă de Pandurii în această vară, însă şi Chibulcutean şi Cardoso au căutare pe piaţa transferurilor.

„Piţi“ şi Puel, modele pentru Baciu

 

Cu puţină experienţă în meseria de antrenor, Marius Baciu încearcă să-şi formeze propriul stil, furând meserie de la foştii săi antrenori. Victor Piţurcă şi Claude Puel, actualul antrenor al lui Olympique Lyon, sunt cei care şi-au pus amprenta pregnant pe formarea profesională ca tehnician a lui Baciu. „Am avut şansa în cariera mea de jucător să lucrez cu oameni extraordinari. Cel mai mult am lucrat cu domnul Victor Piţurcă, am avut acelaşi noroc, când am jucat în Franţa, să-l am antrenor pe Claude Puel, antrenorul lui Olympique Lyon. Am avut ce învăţa de la toţi antrenorii mei, am luat ce-i mai bun de la fiecare şi încerc să-mi fac o strategie care să mă reprezinte pe mine", a afirmat Baciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII