Acasă Sport Stângă rămâne la Energia

Stângă rămâne la Energia

-

Aflat la Izvorani, în cantonamentul echipei naţionale de handbal a României, tehnicianul Vasile Stângă şi-a dat acceptul de a pregăti Energia Pandurii Târgu Jiu şi în sezonul 2010-2011, obiectivul său fiind clasarea pe podium. „Ne-am înţeles pentru încă un an şi voi veni din nou la Energia. Am discutat cu preşedintele Gore Popescu şi ne-am făcut un plan pentru noul sezon. Vom continua împreună la Târgu Jiu, dar trebuie să aducem trei jucători de valoare şi să facem o echipă redutabilă pentru cupele europene, dar şi pentru campionat“, a spus Stângă. „Îmi doresc să câştig titlul, dar având în vedere faptul că bugetul echipei s-a mai micşorat, se va schimba puţin şi obiectivul. Este vorba de locurile 1-3, dar, orice ar fi, eu tot la titlu mă gândesc. Ar fi o minune să putem noi câştiga titlul în condiţiile actuale, pentru că şi Constanţa s-a mai întărit, iar Reşiţa se întăreşte pe zi ce trece“, a completat Stângă.
Dacă în campionat Vasile Stângă îşi propune să lupte pentru titlu, în Cupa EHF, a doua ca importanţă şi ca valoare, obiectivul Energiei este să ajungă în turul patru. „Vom intra în turul doi al Cupei EHF. Este a doua cupă europeană ca valoare, dar depinde ce echipe o să întâlnim şi ce jucători vom aduce. Sper să mergem cât mai sus“, a spus Stângă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Viorica Dăncilă, prima reacție după raportul MCV

Premierul demis Viorica Dăncilă a spus, după publicarea raportului MCV, că atunci când ”preşedintele României intervine în Justiţie, nu putem vorbi de...