28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportStricaţi-le sărbătoarea dinamoviştilor!

Stricaţi-le sărbătoarea dinamoviştilor!

Baschetbaliştii de la Dinamo Bucureşti şi SCM-Universitatea Craiova dispută duminică, în Capitală, meciul decisiv pentru rămânerea în Divizia A.

 

După ce au trecut cu bine de cele două partide de pe teren propriu, egalând situaţia la general, scor 2-2, baschetbaliştii de la SCM-U Craiova încearcă să mai învingă încă o dată pe Dinamo Bucureşti, duminică, în meciul cinci, decisiv, din seria confruntărilor dintre cele două formaţii, în cadrul turului doi din play-out-ul Diviziei A. Disputa va avea loc în „Arena Baschetului", care aparţine Federaţiei Române de Baschet, cu începere de la ora 18.30, şi va fi condusă de arbitrii Marius Ciulin, Alexandru Olaru şi Alin Faur, iar comisar a fost delegat Marius Marinescu.

Reamintim că primele patru meciuri între cele două combatante s-au desfăşurat săptămâna trecută. Luni şi marţi, Dinamo a câştigat disputele de pe teren propriu (75-65 şi 79-78), iar craiovenii, pregătiţi de vulcanicul antrenor sârb Zeljko Zecevic, şi-au revenit spectaculos şi s-au impus în următoarele două partide din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu" (67-64 sâmbătă, şi 65-64 duminică).

 

CS Dinamo aniversează 62 de ani de existenţă

 

Ambele echipe îşi pun speranţe în meciul de duminică, întrucât cel care va pierde va evolua în sezonul viitor în Divizia B. Oficialii echipei Dinamo, cea mai titrată echipă din baschetul masculin românesc, nici nu concep ca Fometescu şi compania să joace la anul în liga secundă. Pe de altă parte, baschetbaliştii bucureşteni pot simţi şi o presiune pentru că în aceste zile Clubul Sportiv Dinamo aniversează 62 de ani de existenţă şi, cu siguranţă, în tribune se vor afla conducători dornici să sărbătorească rămânerea în Divizia A.

Echipa craioveană mizează pe ambiţia şi determinarea jucătorilor şi a antrenorului Zecevic, dar şi pe recuperarea coordonatorului de joc O’Darien Bassett, care a mai avut o săptămână la dispoziţie să se refacă după entorsa de gradul trei suferită pe 23 aprilie, în meciul cu Oradea.

 

Susţinuţi de galeria Ştiinţei

 

Jucătorii de la SCM-U Craiova vor fi încurajaţi în Capitală de o galerie numeroasă. Pe lângă iubitorii baschetului, care vin meci de meci la sală şi vor face deplasarea şi duminică în Bucureşti, cu autocare puse la dispoziţie de către clubul SCM, membrii din galeria echipei de fotbal Universitatea Craiova au anunţat că vor veni la meciul cu rivala de-o viaţă, Dinamo. Ei voi face deplasarea separat, iar după încheierea jocului de baschet vor merge la partida de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi Universitatea Craiova, programată la ora 22.00, pe stadionul „Steaua".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII