17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu crede că-i mai bun ca Mourinho

Lucescu crede că-i mai bun ca Mourinho

Revenit recent în România după ce a câştigat titlul în Ucraina cu Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu s-a apucat să facă turul televiziunilor sportive pentru a împărtăşi microbiştilor din nemărginita-i înţelepciune. „Il Luce" susţine că Jose Mourinho nu-i un mare antrenor, în ciuda faptului că lusitanul a fost ales cel mai bun tehnician din lume de către membrii Asociaţiei Internaţionale a Presei Sportive, care s-au reunit recent în Turcia pentru a participa la congresul anual. Lucescu mai susţine că echipele lui Mourinho nu joacă spectaculos, îndepărtând astfel suporterii de pe stadion. Cu toate acestea, antrenorul român a mărturisit că va fi fanul lui Inter în finala Ligii Campionilor, pe care campioana Italiei o va juca la Madrid cu formaţia germană Bayern München. „Se întâlnesc doi cinici. Să nu uităm ca Mourinho a fost elevul lui Van Gaal. Voi ţine cu Inter în finala Ligii Campionilor", a spus Lucescu la Digi Sport.

 

„Vreau să joc împotriva lui Mourinho“

 

Mircea Lucescu susţine că îşi doreşte foarte mult un meci împotriva lui Mourinho, pentru a-i demonstra ce înseamnă fotbalul spectacol. În opinia tehnicianului român, antrenorul lusitan nu ştie să lucreze cu jucătorii tineri, acesta fiind motivul pentru care apelează mereu la fotbalişti maturi. „Îmi doresc foarte mult să joc împotriva lui Mourinho. Aş vrea să văd, la stilul de joc spectaculos pe care îl avem noi, cu jucători foarte tineri, ce ar face. El nu promovează jucători tineri ca mine, el vrea doar jucători maturi. Vedeţi ce probleme are cu Balotelli", a spus antrenorul lui Şahtior.

 

„Este doar anul acesta numărul unu“

 

Jose Mourinho a câştigat campionatul Portugaliei, pe cel al Angliei şi pe cel al Italiei, şi-a trecut în palmares trofeul Cupei UEFA, precum şi pe cel al Ligii Campionilor, la care se adaugă şi multe alte cupe interne, însă toate aceste performanţe nu valoreză prea mult în ochii lui Lucescu. „Nu îmi place cum joacă echipele lui Mourinho. Nu mi-a plăcut nici la Porto, nici la Chelsea, nici la Inter. Pentru el, scopul scuză mijloacele. Nu poţi cere foarte multe de la Mourinho, nu a fost un superjucător. Hagi ar pregăti un joc ofensiv, dar Mourinho este un cinic, din toate punctele de vedere. Ferguson şi Ancelotti sunt peste Mourinho. El este doar anul acesta numărul unu. Este trist ce face Mourinho. Dacă ar juca toate echipele precum cele ale lui Mourinho, nu ar mai veni nimeni la stadion", a spus Mircea Lucescu.

De asemenea, antrenorul român s-a arătat deranjat de atitudinea pe care Mourinho o are în timpul partidelor: „Dacă aş fi arbitru, l-aş da afară la fiecare meci".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII