20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii joacă de plăcere

Găzarii joacă de plăcere

GM CFR Craiova – FC Silvania

Stadion „Depou“, sâmbătă, ora 11.00.

Formaţii probabile:

GM CFR: Râmniceanu – Firoiu, Nicola, Cruşoveanu, L. Preda – Mitroi, Rioşanu, Irimescu, Surugiu – Vigariu, Trifu. Antrenor: Ionel Gane.

FC Silvania: Miron – Oară, D. Mureşan, Oneţ, Iuhaş – Villand, Istvan, Brata, Petcuţ – Dănilă, A. Puşcaş. Antrenor: Dacian Nastai.

Vor arbitra: Fl. Chivulete – C. Danşa, G. Dan.

Scăpată de grija retrogradării, formaţia craioveană Gaz Metan CFR va aborda finalul acestui sezon extrem de relaxată, dar cu gândul de a termina în primele opt echipe ale seriei a doua. Găzarii vor juca sâmbătă, pe propriul teren, în compania modestei FC Silvania, partidă în care antrenorul „Jerry" Gane nu concepe să rateze cele trei puncte. „Îmi doresc să câştig cu echipa din Şimleul Silvaniei pentru a avea continuitate în rezultate pozitive. Suntem în proporţie de 90 la sută scăpaţi de grijile retrogradării, iar cu trei puncte sâmbătă vom fi matematic şi la anul în Liga a doua. Respectăm FC Silvania, este o nou promovată cu un parcurs bun, ca şi noi, dar nu ne temem de ea. Dacă în tur a fost 0-0, după un meci aprig, de luptă, la Depou sper să înclinăm balanţa în favoarea noastră", a spus „principalul" formaţiei craiovene. „Nu am probleme mari de lot înaintea acestei partide, doar Cruşoveanu şi Rioşanu resimt uşoare accidentări după jocul de la Covaci, dar cred că-i voi avea la dispoziţie la ora jocului cu ardelenii", a completat „Jerry" Gane, care va miza mai mult în acest final de sezon pe jucătorii tineri sau pe cei care au evoluat mai puţin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU