16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenismenele, victorii frumoase

Tenismenele, victorii frumoase

Tenismanul Cătălin Gârd (300 ATP) a reuşit să se califice în optimile de finală ale turneului ATP de la Savannah (Georgia), dotat cu premii totale de 50.000 de dolari, informează asport.ro. Sportivul nostru l-a depăşit în manşa inaugurală pe germanul Alex Satschko, cu 6-2, 6-4, rezultat în urma căruia şi-a asigurat un cec de 860 de dolari şi şapte puncte ATP. Cătălin Gârg îl va întâlni pe Tim Smyczek, un jucător poziţionat pe locul 205 în clasamentul mondia.

La turneul feminin de la Estoril (Portugalia, 220.000 de dolari), jucătoarele române Sorana Cârstea şi Raluca Olaru s-au calificat în sferturile de finală. Sorana Cârstea şi partenera sa, Anabel Medina Garrigues (Spania), au profitat de neprezentarea perechii Sharon Fichman (Canada) / Mashona Washington (SUA), în urma accidentării canadiencei, iar în sferturi le vor întâlni pe chinezoaicele Peng Shuai şi Zhang Shuai. În tot acest timp, Raluca Olaru şi rusoaica Vesna Manasieva au câştigat cu 6-3, 6-4 disputa cu Arina Rodionova (Rusia) / Aleksandra Wozniak (Canada), iar în sferturi vor întâlni cuplul Michelle Larcher de Brito (Portugalia) / Arantxa Rus (Olanda). La simplu, Sorana Cârstea a câştigat în faţa olandezei Arantxa Rus cu scorul de 6-4, 6-1 şi s-a calificat în semifinale, unde o v-a întâlni pe învingătoarea din partida Jarmila Groth – Arantxa Parra Santonja.

La turneul de 25.000 de dolari de la Florenţa (Italia), craioveanca Liana Gabriela Ungur s-a calificat în optimi, după victoria din prima manşă, scor 7-5, 6-4, cu Han Xinyun (China). În meciul următor, fiica lui Ilie Balaci o va întâlni pe franţuzoaica Stephanie Vongsouthi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS