17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, învinşi la Oradea

Găzarii, învinşi la Oradea

FC Bihor Oradea 1

GM CFR Craiova 0

Stadion „Municipal“, spectatori: 500.

A marcat: Elek ‘41.

FC Bihor: Bonta – Ţîrca, Muscă, Tînc, Tegzeş – Chiş (‘80, Iambor), Danci, Bundea (‘81, Filip), Sorian – Elek, Benţe (‘73, Luca). Antrenor: Dan Dobai.

GM CFR: Râmniceanu – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, L. Preda – C. Niţă (‘57, Surugiu), T. Stanciu, Rioşanu, Mitroi (‘73, Neacşa) – Lăpădat (‘61, Trifu), Vigariu. Antrenor: Ionel Gane.

Au arbitrat: S. Tarcea – Fl. Damaschin, G. Bârjac.

Planurile antrenorului Ionel Gane legate de partida cu FC Bihor nu s-au realizat, Gaz Metan CFR Craiova întorcân-
du-se cu mâna goală de la Oradea. Formaţia de la „Depou" a pierdut întâlnirea cu 1-0, la capătul unei evoluţii sub aşteptări, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Elek (‘41), vârful bihorenilor reluând din 6 metri cu capul, din plonjon, o centrare venită de la Chiş. „La cum ne-am prezentat astăzi (sâmbătă – n.r.), nu meritam să câştigăm. Asta pentru că nu am pus deloc probleme în ofensivă. Chiar dacă în defensivă am stat bine, acest aspect nu a fost suficient pentru a obţine un rezultat bun. Pentru că, dacă nu îţi creezi ocazii, nu ai cum să învingi. Sunt supărat pe o parte din titulari, care cred, probabil, că au locul garantat în primul 11, care nu înţeleg că trebuie să muncească pentru echipă. M-au nemulţumit şi cei trei jucători care au intrat după pauză, pentru că nu au adus un plus, nu au schimbat cu nimic aspectul jocului. Sper să câştigăm la Covaci pentru că trebuie să luăm puncte şi din deplasare, nu doar de pe teren propriu", a spus „Jerry" Gane. În runda viitoare, a 28-a, programată sâmbătă, Gaz Metan CFR Craiova va sta pentru că CFR Timişoara s-a retras din întrecere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS