22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au trecut cu greu de Baia Mare

Găzarii au trecut cu greu de Baia Mare

Gaz Metan CFR Craiova 1
FC Baia Mare                   0

Stadion „Depou“, spectatori: 500.
A marcat: Niţă ‘24.
GM CFR: Rîmniceanu – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, L. Preda – Niţă (‘57, Surugiu), Stanciu, Rioşanu, Mitroi – Yuki (‘83, S. Chivu), Vigariu (‘65, Trifu). Antrenor: Ionel Gane.
FC Baia Mare: Bota – Duruş (‘68, Han), Toma, Hodor (‘73, Drule), Şomcherechi, Rednic – Ernszt, Iaţu, Chiorean, Cornea (‘52, Pop) – Achim. Antrenor: Ciprian Danciu.
Au arbitrat: M. Ene – S. Haramuz, C. Guloiu.

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova a reuşit să câştige întâlnirea cu FC Baia Mare, scor 1-0, din cadrul etapei a 26-a, rezultat în urma căruia a trecut pe locul şase în clasamentul seriei de vest. Unicul gol al întâlnirii a fost reuşit de Cătălin Niţă, surpriza din primul unsprezece al găzarilor, care a reluat imparabil din marginea careului mic o centrare excelentă a lui Laurenţiu Preda (‘24).
Antrenorul formaţiei de la „Depou“, Ionel Gane, a afirmat după meci că este mulţumit de rezultatul obţinut, însă nu şi de evoluţie, considerând că elevii săi ar fi putut obţine o victorie mult mai concludentă.
„Am obţinut trei puncte foarte importante, băieţii m-au ascultat şi am reuşit să înscriem o dată din puţinele ocazii pe care le-am avut. Spre deosebire de partidele precedente, acum nu am avut prea multe oportunităţi de a marca, dar am fost mai eficienţi şi am înscris un gol frumos prin Niţă. Ca joc nu sunt prea mulţumit, nu a fost o evoluţie prea reuşită, dar importante sunt cele trei puncte, care ne dau o mai mare linişte pentru următoarele etape. După rezultatele de astăzi (sâmbătă – n.r.), suntem pe locul şase, spun eu meritat, şi sper să terminăm în primele opt. Ar fi o performanţă bună pentru noi. Totul depinde numai de noi, trebuie să câştigăm cât mai multe puncte în etapele rămase, să continuăm pe această linie ascendentă. Alex Neacşa nu a fost accidentat, a lipsit pentru că nu a fost în forma pe care mi-am dorit-o, de asta l-am preferat pe Niţă, care a fost mai inspirat, aţi văzut că a şi înscris. Pot apărea surprize în formula de bază de la etapă la etapă, pentru că am un lot de 28 de jucători şi eu le-am spus băieţilor că am nevoie de fiecare pentru un anumit moment al campionatului. Drept dovadă, unii joacă mai puţin, alţii mai mult, dar toată lumea are şansa să joace dacă se pregăteşte bine şi demonstrează că merită să intre titular“, a spus „Jerry“ Gane. În etapa următoare, gruparea craioveană va juca la Oradea împotriva celor de la FC Bihor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU