14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDupă puncte, la Lupeni

După puncte, la Lupeni

Minerul Lupeni – GM CFR Craiova

Stadion „Minerul“, sâmbătă, ora 11.00.

Formaţii probabile:

Minerul: Pascal – E. Popa, Cîmpeanu, Kalai, Corcoveanu – Omoduemuke, R. Cristian, M. Gheorghe – Şulea, Itu. Antrenor: Petre Gigiu.

GM CFR: Vulpescu – Mirescu, Irimescu, Pătrană, Cruşoveanu – Neacşa, Stanciu, Rioşanu, Surugiu – Vigariu, Trifu. Antrenor: Ionel Gane.

Vor arbitra: D. Istrate – D. Vlad, P. Iugulescu.

Victoria de săptămâna trecută, de pe teren propriu, scor 2-0 cu CS Otopeni, le-a redat liniştea şi totodată moralul „găzarilor", care acum sunt încrezători în privinţa confruntării de sâmbătă, de la Lupeni. Gaz Metan CFR Craiova nu va avea o misiune uşoară cu Minerul, o echipă înscrisă în lupta pentru evitarea retrogradării, dar care cedează foarte greu puncte pe propriul teren.

Principalul formaţiei de la „Depou", Ionel Gane, a afirmat că se aşteaptă la o partidă extrem de dificilă, dar crede că elevii săi sunt capabili să obţină un rezultat bun din această deplasare. „Victoria cu Otopeni ne-a redat încrederea şi putem aborda liniştiţi viitoarele confruntări. Băieţii s-au pregătit foarte bine în această săptămână, i-am simţit motivaţi şi sunt convins că vor face o partidă bună la Lupeni. Noi mergem cu gândul de a scoate maximum de puncte din acest meci, pentru că numai aşa putem obţine rezultate bune, dar sunt convins că nu ne va fi uşor. Întâlnim o echipă bună, dificilă, care are acelaşi obiectiv ca şi noi, pe terenul căreia nu se câştigă puncte uşor. Sper să ne întoarcem victorioşi", a spus antrenorul craiovean.

„Spre deosebire de întâlnirile anterioare, am întreg lotul valid. Alex Neacşa şi-a ispăşit perioada de suspendare, şi-a revenit complet şi Dorin Rădoi, iar alte probleme medicale nu sunt. O să-mi fie greu să stabilesc primul unsprezece", a punctat Jerry Gane, lăudându-l şi pe japonezul Yuki Nakamura: „Yuki a muncit foarte mult de când a venit la echipă, este un băiat serios, cu multe calităţi fizice. În iarnă l-am folosit în partidele amicale şi s-a descurcat bine. Acum, când s-a acomodat, i-am dat o şansă la meciul cu Otopeniul şi aţi văzut că a înscris. Este un jucător bun, pe care mă voi baza în continuare".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS