14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii n-au dat greş

Găzarii n-au dat greş

GM CFR Craiova 2

CS Otopeni 0

Stadion „Depou“, spectatori: 300.

Au marcat: Yuki ‘55, Mitroi ’73.

GM CFR: Râmniceanu – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, Preda – Surugiu (’70, Niţă), Stanciu, Rioşanu, Mitroi (’86, S. Chivu) – Vigariu, Trifu (’46, Yuki). Antrenor: Ionel Gane.

CS Otopeni: Zimmermann – Sava, Andronic, Sandu, Dumitrescu – Vătavu, Pană (’81, Poparadu), Pârvu, Matei (’66, Constantinescu) – Savu (’46, Drăghici), Kalle. Antrenor: Florin Tene.

Au arbitrat: C. Făniţă – B. Gheorghioiu, N. Dobrică.

Conştienţi de importanţa celor trei puncte puse în jocul de pe teren propriu, cu CS Otopeni, elevii lui Gane s-au mobilizat exemplar în săptămâna premergătoare partidei şi acest lucru s-a văzut în timpul confruntării. Gaz Metan CFR Craiova a obţinut o victorie preţioasă, scor 2-0, la capătul unui joc frumos, în care a irosit multe oportunităţi de gol. Partida a început aşa cum se aşteptau toţi cei prezenţi la joc, cu gazdele în atac, însă ilfovenii au reuşit să-i anihileze pe atacanţii craioveni, echilibrând disputa. GM CFR ar fi putut intra totuşi la cabine în avantaj, însă Vigariu şi Trifu au fost neinspiraţi în faza de finalizare, remarcându-l pe portarul Zimmermann în două rânduri. După pauză, lucrurile au stat cu totul altfel, CS Otopeni a fost mai prezentă în joc la început şi a irosit două ocazii bune, prin Vătavu şi Kalle, portarul Râmniceanu, rezolvând excelent problemele. În minutul 55, japonezul Yuki Nakamura, introdus inspirat la pauză de „Jerry" Gane, a insistat la o minge aruncată în careu de Surugiu şi a deschis scorul, spre nemulţumirea ilfovenilor, care au cerut fault în atac, la Zimmermann. Replica oaspeţilor a întârziat să apară, pentru că au căzut fizic. „Găzarii" au profitat din plin de apatia elevilor lui Florin Tene şi, cu un sfert de oră înainte de final, mijlocaşul Ionuţ Mitroi l-a executat pe Zimmermann cu un şut din interiorul careului de 16 metri, pecetluind soarta partidei. „Am avut emoţii, dar băieţii s-au dăruit excelent şi am obţinut o victorie frumoasă şi preţioasă în acelaşi timp. M-a mulţumit jocul, am avut ocazii bune, iar în prima repriză Trifu a ratat singur cu portarul, Vigariu putea şi el să marcheze, dar în partea a doua, deşi am început mai slab, ne-am revenit pe parcurs şi am punctat de două ori, irosind alte două mari ocazii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS