18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHănescu, în sferturi la Casablanca

Hănescu, în sferturi la Casablanca

Jucătorul de tenis Victor Hănescu, cap de serie numărul trei, a reuşit calificarea în sferturile turneului de la Casablanca, dotat cu premii totale de 450.000 de euro, după ce a trecut de finlandezul Jarkko Nieminen. Nordicul s-a impus în primul set, când bucureşteanul de 29 de ani şi-a pierdut serviciul de două ori, scor 6-2, apoi Victor şi-a revenit şi a defilat în următoarele două seturi, 6-3, 6-2. În precedentele două dispute, finlandezul Jarkko Nieminen îl bătuse pe Hănescu, o dată chiar la Casablanca, în primul tur al competiţiei din 2005.

În turul următor, reprezentantul nostru va da piept cu învingătorul din disputa Richard Gasquet (Franţa) – Andrey Golubev (Kazahstan). Pentru calificarea în sferturi la Casablanca, Victor Hănescu va primi 45 de puncte ATP şi un cec în valoare de 11.740 de euro.

 

Crivoi, în sferturi la Monza

 

Tenismanul Victor Crivoi, cap de serie numărul 4, s-a calificat vineri în sferturile de finală ale turneului challenger de la Monza (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro, informează site-ul atptennis.com. Crivoi l-a învins, în turul doi, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-3, pe sârbul Dejan Katici, beneficiar al unui wild-card. În sferturi, Crivoi va juca în compania belgianului Christophe Rochus, favorit numărul 8, care a trecut de spaniolul David Marrero, scor 6-4, 6-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS