9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, mobilizaţi pentru un nou început

Găzarii, mobilizaţi pentru un nou început

GM CFR Craiova – CS Otopeni

Stadion „Depou“, sâmbătă, ora 11.00.

Formaţii probabile:

GM CFR: Vulpescu – Firoiu, P. Irimescu, Cruşoveanu, L. Preda – Surugiu, Rioşanu, Stanciu, Mitroi – Vigariu, Trifu. Antrenor: Ionel Gane.

CS Otopeni: Zimmerman – B. Panait, Vătavu, L. Ivan, B. Stelea jr. – Poparadu, Fl. Pârvu, S. Pană, Cl. Dumitrescu – Fl. Manea, Kalle. Antrenor: Florin Tene.

Vor arbitra: C. Făniţă – B. Gheorghioiu, N. Dobrică.

Cele cinci luni de invincibilitate ale elevilor lui Ionel Gane au culminat cu trei înfrângeri consecutive (0-2 cu Mureşul Deva, 0-1 cu Mureşul Deva şi 2-5 cu FC Argeş), iar situaţia din clasament a „găzarilor" s-a mai tulburat. Gaz Metan CFR se regăseşte pe locul nouă în ierarhia seriei de vest, cu o „avere" de 24 de puncte, dar s-a apropiat de zona nisipurilor mişcătoare, fapt nemulţumitor pentru tabăra craioveană, mai ales că unele înfrângeri au fost nemeritate, cauzate de greşelile de arbitraj.

După „duşul rece" de la Piteşti, „Jerry" Gane a strâns rândurile, conştient fiind că o victorie obţinută în partida de sâmbătă, de la ora 11.00, cu CS Otopeni, ar marca un nou început pentru Gaz Metan CFR Craiova şi ar linişti conducerea.

„Este un meci important pentru noi, jucăm împotriva unei echipe valoroase şi experimentate, care anul trecut a evoluat în Liga I. De data aceasta, nu ne interesează doar să facem un meci bun, ci şi să obţinem un rezultat pe măsură pentru că avem nevoie mare de puncte. Pentru noi, jocul cu Otopeni va reprezenta un nou început. Spectatorii şi toţi cei care ne sunt alături trebuie să înţeleagă că în viaţa unei echipe, pe parcursul unui campionat, nu poţi avea parte doar de momente bune. Important e să tratăm aşa cum se cuvine jocul cu Otopeni şi să luăm punctele. Nu îmi e teamă de nimeni din tabăra adversă, nici de Kalle, care în ultimul meci a reuşit un hattrick. E un jucător bun, dar sunt convins că avem mijloace să-l anihilăm şi pe el, şi pe ceilalţi jucători experimentaţi ai Otopeniului", a spus „Jerry" Gane, care în disputa de la „Depou" nu va putea miza pe juniorul Alex Neacşa (suspendat) şi pe Dorin Rădoi (nerefăcut).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII