18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAnglia, cu două echipe în semifinalele Ligii Europa

Anglia, cu două echipe în semifinalele Ligii Europa

Anglia nu mai are nici o echipă în penultimul act al Ligii Campionilor, dar a reuşit să ducă două formaţii în semifinalele Ligii Europa. FC Liverpool s-a calificat în această fază a competiţiei, ca urmare a victoriei, cu scorul de 4-1 (2-0), înregistrată, joi seară, în meciul de pe teren propriu cu echipa portugheză Benfica Lisabona, din manşa secundă a sferturilor competiţiei.

În tur, Liverpool fusese învinsă de Benfica, scor 2-1. Golurile învingătorilor au fost înscrise pe Anfield Road de Kuyt (‘27), Lucas (‘34) şi Torres (‘59, ‘82). Pentru Benfica a marcat Cardozo, în minutul 70.

Fulham s-a calificat, la rândul ei, în semifinale, eliminând formaţia germană VfL Wolfsburg după victoria obţinută în deplasare, cu 1-0, graţie golului marcat de Zamora în minutul 1. În tur, Fulham învinsese cu 2-1.

Hamburger SV s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, eliminând formaţia belgiană Standard Liege, cu scorul general de 5-2, după victoria obţinută, joi, în deplasare, scor 3-1. Golul echipei gazdă a fost reuşit de De Camargo ‘33, în timp ce pentru germani au punctat Petrici ‘20, ‘35 şi Guerrero ‘90+4. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Hamburger.

Atletico Madrid a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Valencia, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Europa şi s-a calificat în semifinalele competiţiei datorită numărului de goluri înscrise în deplasare, în partida tur, scor 2-2. Programul semifinalelor: Liverpool – Atletico, Hamburg – Fulham.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS