8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica aşteaptă în zadar felicitările selecţionerului Răzvan Lucescu

Marica aşteaptă în zadar felicitările selecţionerului Răzvan Lucescu

Lucescu Jr. nu i-a adresat nici un cuvânt jucătorului lui Stuttgart, deşi a asistat din tribune la partida de la München în care atacantul român a punctat decisiv.

Atacantul român Ciprian Marica a ajuns la şase goluri în campionatul Germaniei, după ce a punctat decisiv în meciul din runda a 28-a câştigat de echipa sa, în deplasare, în faţa lui Bayern München, cu scorul de 2-1. La această partidă a asistat şi selecţionerul României, Răzvan Lucescu, însă acesta nu a considerat că este necesar să-i adreseze vreun cuvânt atacantului, cu care este în conflict de ceva vreme. „Nu m-a felicitat nimeni de la federaţie. Chiar dacă a fost un gol norocos, pentru mine reprezintă o reuşită de excepţie, fiindcă am văzut câtă bucurie le-a provocat celor 10.000 de fani care au venit de la 200 de kilometri să ne vadă", a spus Marica.

„Sunt mândru că a învins la München“

Ciprian Marica a spus presei germane că succesul de sâmbătă este special, deoarece VfB Stuttgart nu mai câştigase de zece ani în fieful formaţiei bavareze. „De zece ani, Stuttgart nu mai câştigase pe terenul lui Bayern. Suntem mândri că facem parte din echipa lui Stuttgart, care a reuşit din nou un succes acolo. Am vrut să le arătăm de la început că vrem să câştigăm. Totuşi, când evoluezi contra lui Bayern, există întotdeauna un pic de respect. Am fost puţin reţinuţi la începutul partidei, dar după golul egalizator al lui Christian Trasch am revenit în joc şi am meritat să câştigăm. Fiecare victorie este frumoasă. Acest succes este însă special, deoarece nu mereu câştigi la München. Ribery şi coechipierii săi sunt jucători buni, dar de ce trebuia să ne temem de ei? Dacă ne retrăgeam prea mult, nu aveam nici o şansă. După primul nostru gol au existat spaţii pe contraatac şi am profitat bine de ele. Am fost mai proaspeţi decât Bayern, am controlat jocul. Pur şi simplu a fost ziua noastră", a precizat internaţionalul român.

„Nu mă simt titular“

Chiar dacă a evoluat titular în meciul cu Bayern, Marica a precizat că în următoarele etape din Bundesliga are şanse egale cu Cacau şi Pavel Pogrebnyak să prindă unul din cele două locuri din atacul echipei din Stuttgart. „Nu mă simt titular. Suntem trei atacanţi buni în echipă şi acum a fost rândul lui Pogrebnyak să fie rezervă. Chiar dacă marchezi într-un meci nu înseamnă că eşti titular la următorul joc. Sunt fericit că am putut răsplăti încrederea pe care antrenorul mi-a acordat-o", a spus atacantul român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII