Acasă Sport Gallovits, eliminată în calificări la Miami

Gallovits, eliminată în calificări la Miami

-

Jucătoarea de tenis Edina Gallovits, singura reprezentantă a României în calificările turneului de la Miami (SUA), a fost eliminată încă din primul tur, ratând astfel ocazia de a se alătura Soranei Cârstea, Alexandrei Dulgheru şi Ralucăi Olaru pe tabloul principal. După două prezenţe consecutive pe tabloul principal ale acestei competiţii, Edina Gallovits a repetat „isprava“ din 2007, fiind învinsă de letona Anastasija Sevastova, scor 3-6, 6-3, 4-6. La finalul celor 110 minute de joc, timişoreanca a adunat 80 de puncte, cu 14 mai puţin decât învingătoarea, Sevastova având un plus faţă de adversara sa atât la serviciu, cât şi la retur. A fost a doua dispută dintre cele două tenismene, prima revenindu-i tot jucătoarei din Letonia. Ieri-seară urma să intre în concurs şi celelalte trei românce aflate pe tabloul principal. Sorana Cârstea trebuia să dea piept cu portugheza Michelle Larcher De Brito, în timp ce Alexandra Dulgheru şi Raluca Olaru urma să fie adversare. În primul tur al concursului de 10.000 de dolari de la Pomezia (Italia), craioveanca Ingrid Radu (16 ani, 1.052 WTA) a fost depăşită în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 3-6, de Andreea Văideanu, o jucătoare născută la Piatra-Neamţ, dar care reprezintă Italia.

Gârd, în optimi
la Rimouski

Tenismanul Cătălin Gârd (311 ATP) a reuşit să treacă de prima rundă a challenger-ului de la Rimouski (Canada, 35.000 de dolari), depăşindu-l pe sud-coreeanul Kyu Tae Im, al şaselea favorit, care a abandonat când era condus cu 6-2 şi 4-1. Gălăţeanul de 28 de ani îl va întâlni în optimi pe învingătorul partidei dintre Vasek Pospisil (Canada) – Nick Lindahl (Australia). În concursul de dublu de la Rimouski, Cătălin Gârd şi portughezul Leonardo Tavares au fost învinşi în prima rundă, cu 3-6, 5-7, de americanii Brendan Evans şi Alex Kuznetsov.

ȘTIRI VIDEO GdS

LIVEVIDEO Dezbaterea președintelui Iohannis cu jurnaliști și politologi

Dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, începe la ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, fiind organizată...