12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte ştiri

LLP şi Aimi, un proiect muzical în top
LLP urcă din ce în ce mai mult în topul preferinţelor ascultătorilor, la scurt timp de la lansarea celui mai nou single al său, „Out of My Way“ .
„Am lucrat la piesa aceasta aproximativ trei luni până a ajuns la forma finală, respectiv versiunea oficială. Ideea piesei o am de mai bine de patru ani şi am simţit că e timpul ca ea să se materializeze. Am pus foarte mult suflet în această piesă şi vreau să cred că produsul meu va fi ascultat cu mare plăcere de public“, a mărturisit artistul.

Mistreţu’, fotograful de la „Cronica Cârcotaşilor“
Octavian Păscuţ, Mistreţu’ de la „Cronica Cârcotaşilor“, este de profesie regizor şi a absolvit Facultatea de Regie, Film şi Televiziune. Tavi, cum îi spun prietenii, este pasionat de fotografie şi a investit o sumă considerabilă în aparatură performantă.
„Mi-am achiziţionat un aparat bun, blitzuri, obiective, filtre, lumini, difuzii, baterii, geantă… cam tot ce-i trebuie unui fotograf“, a mărturisit Mistreţu’.
Nu are încă un studio amenajat, dar i-ar plăcea ca într-o zi să se dedice mai mult acestei pasiuni şi, de ce nu, să facă din asta o meserie.  „La un moment dat, dacă ar fi ceva rentabil, încât să merite să renunţ la mai multe lucruri pe care le fac acum, mi-aş face şi un studio. Momentan, este plină piaţa de oameni care au investit în aparatură şi apoi s-au apucat de nunţi şi botezuri. Deocamdată, fotografia este pentru mine doar o pasiune“, a spus Tavi.

Adela Popescu ia lecţii de Kangoo Jumps
Adela Popescu a început lecţiile de Kangoo Jumps. Cea mai nouă şi inedită formă de mişcare aerobică a reuşit să o încânte pe vedeta Acasă, care se declară fan al acestui sport.
„Am ajuns la sală după ce verişoara mea mi-a spus că ar trebui să încerc această formă de aerobic. Mi-a zis că, pe lângă efortul foarte mare pe care-l depui, este şi foarte distractiv pentru că toată acea ţopăială şi senzaţia pe care o ai când te aruncă arcurile te duce cu gândul la copilărie. La început mă simţeam ca atunci când acasă, la Susani, săream în pat“, a spus amuzată Adela.

Richard Galliano, în concert în România
Richard Galliano, unul dintre cei mai apreciaţi instrumentişti şi compozitori francezi, va concerta în România, la Sala Radio, pe 21 şi 24 martie. Artistul va cânta în cadrul Festivalului de Acordeon şi Bandeon, care se va desfăşura între 17 şi 24 martie. Richard Galliano va fi însoţit în concert de sextetul care-i poartă numele. Artistul a lansat în 2008 „Love Day“, ultima sa creaţie muzicală. Albumul cuprinde 12 piese foarte bine primite de criticii muzicali. Pentru acest album Galliano a colaborat cu artişti talentaţi ca jazmanul Mino Cinelu, cu Charlie Haden şi Gonzalo Rubalcaba.

Puya, despre „VIP“-uri
Puya s-a hotărât să lanseze, după succesul pe care l-au avut cu „Change“ şi controversatul clip pentru piesa „Sus pe bar“, un nou single, „VIP“.
Artistul continuă colaborarea cu George şi Kamelia Hora şi a filmat un nou videoclip, cu care vor ieşi foarte curând pe piaţă. Videoclipul este o satiră la adresa aşa-ziselor VIP-uri de la noi din ţară, acesta punând în scenă situaţii penibile şi personaje exagerate, nelipsitul covor roşu sau limuzina albă.
Single-ul „VIP“ este extras de pe albumul „Românisme Partea II“ şi, la fel ca pe albumul anterior, Puya trage concluzii despre societatea românească, însă de această dată accentul este pus pe nevoia de senzaţional din presa autohtonă, pe pseudovedetele apărute peste noapte din nevoia trusturilor de presă de a obţine audienţă şi pe tendinţa generală de a urmări la televizor subiecte şocante, frivole şi vulgare.

Thalia, în topul celor mai frumoase femei din lume
Thalia se află pe locul al treilea în rândul celor mai frumoase femei din lume, conform topului realizat de excentricul Diegodiego, unul dintre cel mai bine cotaţi artişti latino-americani la Hollywood. El a postat pe blogul său topul celor mai frumoase zece femei ale anului 2010, printre care se numără şi faimoasa Thalia. Pe primele două locuri în topul frumuseţilor lumii sunt Blanca Blanco şi Lissette Gomez, ele fiind urmate de Thalia. Pe această listă mai figurează nume sonore precum Shakira, Paulina Rubio şi Anahi. „Din acest top fac parte doar acele femei care îşi merită renumele de «cele mai frumoase» şi care, pe lângă acest aspect exterior, au şi alte calităţi, precum frumuseţea interioară şi bunătatea. Am decis ca în fiecare an să fiu şi mai strict în alegerea lor“, a precizat Diegodiego. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII