21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMessi are Barcelona la picioare

Messi are Barcelona la picioare

Argentinianul Lionel Messi a primit numai elogii din partea coechipierilor săi de la FC Barcelona, după ce a contribuit decisiv la victoria catalanilor în meciul de miercuri seară, cu VfB Stuttgart, înscriind două goluri senzaţionale. Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a eliminat-o pe VfB Stuttgart cu scorul general de 5-1. Catalanii au câştigat, miercuri, meciul retur din optimi, disputat pe teren propriu, cu 4-0, golurile echipei iberice fiind marcate de Messi (‘13, ‘60), Pedro (‘22) şi Bojan (‘89). Messi a marcat deja 31 de goluri în 37 de partide în acest sezon, ceea ce reprezintă 31,6 la sută din totalul golurilor reuşite de FC Barcelona în toate competiţiile (98).
„Messi e cel mai bun din lume“, „Messi este o minunăţie“, „Ceea ce face el nu este normal, este o nebunie“, sunt câteva dintre declaraţiile coechipierilor jucătorului argentinian. „Aşa cum se spune în baschet, Messi este în zonă. Tot ce atinge se transformă în gol sau pasă de gol. Se simte bine jucând fotbal şi ceea ce face nu este normal, este o nebunie, nu mai există nimeni ca el. Pentru binele echipei, sper ca el să continue să joace la fel“, a declarat atacantul francez Thierry Henry.
La rândul său, atacantul Pedro a declarat: „Evoluţia lui Messi vorbeşte de la sine, este o minunăţie şi ceea ce te uimeşte şi mai mult este cât de modest poate fi un astfel de jucător“.
Mijlocaşul Andres Iniesta crede că Messi a contribuit decisiv la câştigarea titlului de către FC Barcelona în sezonul trecut.
„Face atât de multe lucruri bine, încât este greu să evidenţiezi ceva. Şi, odată cu această nouă poziţie, evoluând în spatele vârfurilor, jocul său este şi mai decisiv. Este una dintre forţele acestei echipe şi unul dintre jucătorii care au făcut din FC Barcelona o echipă campioană, care nu renunţă niciodată şi care luptă până la final“, a spus Iniesta.
Pentru fundaşul Carles Puyol, Messi este în mod indiscutabil cel mai bun jucător din lume, iar mijlocaşul Sergio Busquets îi împărtăşeşte punctul de vedere: „Este cel mai bun din lume şi o demonstrează în fiecare meci“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS