11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor punctele de la Deva

Găzarii vor punctele de la Deva

Mureşul Deva – GM CFR Craiova
Stadion
„Cetate“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Mureşul Deva:
C. Moldovan – Golguţ, Dosan , Pistol, I. Câmpean – J. Vajda, Sătmar, Furdean, Kelemen – Târnovean, B. Bajko. Antrenor: Gheorghe Barbu.
GM CFR: Vulpescu – Mirescu, Irimescu, Cruşoveanu, D. Rădoi – Neacşa, Rioşanu, Pătrană, Mitroi – Trifu, Vigariu. Antrenor: Ionel Gane.
Vor arbitra: Ad. Stănescu – E. Cristea, L. Ilieş.

Pauza competiţională, cauzată de precipitaţiile abundente de săptămâna trecută, le-a priit tuturor echipelor din eşalonul secund, antrenorii având la dispoziţie mai mult timp să pregătească meciurile din etapa a 20-a. A fost şi cazul lui Ionel Gane, antrenorul Gaz Metanului CFR Craiova afirmând că această săptămână a fost benefică din punct de vedere al pregătirii, reuşind să pună la punct carenţele din jocul echipei sale. „Mie mi-a picat foarte bine această perioadă, pentru că am reuşit să pun la punct lucrurile pe care nu le-am făcut în Serbia, din cauza zăpezii. Am lucrat la toate capitolele şi sunt foarte mulţumit de nivelul la care am ajuns. După victoria de acasă cu Turda vom încerca să avem continuitate în rezultate. Sper să avem o evoluţie bună şi la Deva, şi să câştigăm cu Mureşul. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor, pentru că Deva este una dintre echipele care luptă pentru evitarea retrogradării, ceea ce înseamnă că nu concep să piardă pe propriul teren. I-am simţit foarte bine pe băieţi, sunt bine pregătiţi şi motivaţi să producă o nouă bucurie“, a spus „Jerry“ Gane, care nu întâmpină probleme de lot.
„Principalul“ Gaz Metanului CFR Craiova, Ionel Gane, a afirmat că şi-ar dori foarte mult să-i aibă din vară pe George Buleică şi Cătălin Crăciun, jucători care au revenit la Universitatea Craiova. „Am spus-o şi o repet. Era bine şi pentru noi, şi pentru jucători să continuăm în echipă. Era altceva să se rodeze la Liga a II-a, şi alta să joace în cel de-al treilea eşalon. Sincer, nu ştiu de ce nu sunt folosiţi de Mark Wotte la prima echipă a Universităţii, pentru că şi Buleică, şi Crăciun sunt jucători talentaţi. Sper să-i conving pe cei de la Universitatea să ni-i împrumute din nou în vară, pentru că acum nu mai este posibil“, a punctat „Jerry“ Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS