16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa lui Marica, victimă sigură la Barcelona

Echipa lui Marica, victimă sigură la Barcelona

Stuttgart este neînvinsă în meciurile din deplasare din actuala ediţie a Ligii Campionilor, dar în această seară nemţii vor avea în faţă cel mai bun adversar din Europa.

Ciprian Marica şi colegii săi de la Stuttgart au obţinut un rezultat onorabil în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor în disputa cu Barcelona (1-1), la capătul unui meci foarte bun făcut de gruparea germană. În această seară, VfB va avea însă o misiune mai mult decât imposibilă, catalanii pornind clar favoriţi pentru calificarea în sferturile de finală. „Am obţinut un rezultat care ne mulţumeşte şi cred că şi Barcelonei îi convine“, spunea Marica după meciul tur, lăsând parcă senzaţia că Stuttgart nu a dorit decât să nu se facă de râs în faţa suporterilor.
Stuttgart nu a pierdut nici unul dintre meciurile jucate în această ediţie a Ligii Campionilor, dar stadionul „Nou Camp“ s-a dovedit mai degrabă cu ghinion pentru echipele germane. Bayern este singura echipă germană care a reuşit să se impună în capitala Cataluniei, în 1998. Stuttgart a disputat în istoria ei 12 meciuri în competiţiile europene în Spania, impunându-se o singură dată, pe terenul lui Real Sociedad, cu 1-0, în ediţia 1988/1989 a Cupei UEFA.

Hleb se întoarce
în Catalunia

Dacă săptămâna trecută am avut parte de o revenire emoţionantă a lui David Beckham pe „Old Trafford“ din Manchester, iar aseară Jose Muorinho şi-a înfruntat fosta echipă, Chelsea, astăzi mijlocaşul bielorus al lui Stuttgart, Alexander Hleb, va păşi, ca adversar al Barcelonei, pe gazonul unde s-a făcut cunoscut ca fotbalist. Jucătorul se află încă sub contract cu gruparea „blau-grana“ şi evoluează sub formă de împrumut la nemţi, ceea ce face ca duelul Hleb – Barcelona să fie şi mai interesant. „Când a fost tragerea la sorţi mi-am dorit să întâlnim orice adversar, dar nu Barcelona. Din păcate, am avut ghinion, iar acum trebuie să întâlnim cea mai bună echipă din lume. Fiecare jucător al Barcelonei poate decide de unul singur un meci. Au calităţi de excepţie“, a spus Hleb.

Suporterii îl vor titular pe Henry

Cotidianul El Mundo Deportivo a scris în ediţia de ieri că suporterii Barcelonei vor ca în meciul cu Stuttgart, Henry să fie titular. Atacantul a impresionat la ultimul meci jucat în campionat cu Valencia (3-0), când a intrat pe teren în repriza secundă şi a schimbat complet, în bine, jocul catalanilor.
În această seară, în manşa a doua a optimilor Ligii Campionilor se va mai disputa şi meciul dintre Bordeaux şi Olympiakos Pireu (în tur 1-0).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS