15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni ar putea fi trimis la închisoare

Bölöni ar putea fi trimis la închisoare

Presa belgiană a informat că antrenorul român Ladislau Bölöni riscă să fie condamnat la închisoare deoarece a încălcat procedurile antidoping atunci când a împiedicat un reprezentat al comisiei împotriva dopajului să controleze mai mulţi jucători de la Standard Liege. Comisia antidoping flamandă a depus o plângere după ce Bölöni, la încheierea meciului cu La Gantoise, scor 1-2, din 21 noiembrie 2009, l-a bruscat şi l-a ameninţat pe un reprezentant al Departamentului de Cultură, Tineret, Sport şi Media al Comunităţii flamande.
„Jucătorii Carcela, Felipe şi Cyriac urma să fie testaţi antidoping. Însă, când Geert Bocqué a intrat în vestiar, în conformitate cu procedura, Bölöni furios l-a scos afară“, a scris site-ul rtlinfo.be.
„Gesticulând şi urlând, el mi-a dat de înţeles că trebuie să plec din vestiar. M-a prins de braţ, m-a împins în direcţia uşii şi mi-a spus: «Dacă nu ieşi, te lovesc»“, a spus Bocqué.
Controalele antidoping au fost făcute în cele din urmă însă, cu toate acestea, Comisia antidoping flamandă a decis să reclame cazul la Uniunea Belgiană şi Parchetul din Bruxelles. Potrivit legilor flamande, Bölöni riscă o pedeapsă cu închisoarea între şase luni şi cinci ani şi o amendă cuprinsă între 200 şi 2.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS