20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGallovits şi Hănescu - da, Crivoi - ba

Gallovits şi Hănescu – da, Crivoi – ba

Jucătoarea română de tenis Edina Gallovits a reuşit calificarea în turul doi al turneului de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii totale de 220.000 de dolari, după ce a dispus în primul act, scor 6-3, 6-3, de Zarina Dias (Kazahstan), o jucătoare venită din calificări. Reprezentanta noastră va juca în faza următoare cu Sara Errani (Italia), cap de serie numărul 6, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Masa Zec Peskiric (Slovenia). Pentru calificarea în turul doi, Edina Gallovits şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi un cec de 2.950 de dolari.
În cadrul aceluiaşi turneu, dar la masculin, Victor Hănescu a acces în optimi, în timp ce Victor Crivoi a fost eliminat în runda inaugurală.
Victor Hănescu a ajuns pentru a treia oară consecutiv în optimile de finală ale unui turneu ATP, după ce l-a bătut, cu 7-6(5), 6-3, pe portughezul Frederico Gil. Următorul adversar al bucureşteanului va fi învingătorul partidei dintre chilianul Fernando Gonzalez, al doilea cap de serie, şi americanul Sam Querrey, câştigător săptămâna trecută la Memphis. Celălalt român prezent la Acapulco, Victor Crivoi, nu a putut să producă surpriza şi să-l trimită acasă pe rusul Igor Andreev, fiind învins de acesta în minimum de seturi, scor 3-6, 4-6. Crivoi a trebuit să se mulţumească doar cu 20 de puncte ATP, primite pentru cele două victorii din calificări, şi cu un cec de 6.550 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS