10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu: Execuţie cu ordin de la Sandu!

Mititelu: Execuţie cu ordin de la Sandu!

La pauza meciului, finanţatorul Craiovei a spus la Digi TV: „Ce s-a întâmplat astă-seară confirmă tradiţia, suspiciunile, istoria. Aşa a fost încă de la înfiinţarea acestui club, aşa s-au impus de cele mai multe ori. Nu se discută, a fost penalti clar şi cartonaş roşu! Asta arată că s-a primit verde de la Mircea Sandu! Nu este eroare de arbitraj, este execuţie! Nu am avut nici o emoţie că nu ar fi penalti, nici acum nu îmi vine să cred…
Augustus s-a făcut de râs în seara asta. Nu ştiu dacă este şantajat… Să vedem cum comentează Mircea Sandu această fază. O să spună că va fi sancţionat. Ăsta este arbitrajul românesc!“.
„Nu cred că Augustus nu a văzut penalti, şi-a dat seama că rămâne în zece oameni şi că Dinamo nu mai poate să câştige meciul. Mă voi înscrie ca parte vătămată în dosarul lui Gheorghe Constantin, nu am ce face, jur pe copiii mei că nu-l las! Angajez cel mai bun avocat şi îl condamn pe acest infractor!
Îşi bat joc de milioane de oameni, angajăm cei mai buni avocaţi pentru că nu putem să facem altceva. Dacă puteam să scot echipa, o făceam, noroc de cei care m-au ţinut!“, a adăugat Mititelu la Fanatik Show pe Digi Sport.
Conform informaţiilor pe care le-a primit din „Ştefan cel Mare“, Mititelu a declarat că înainte de meci Borcea ar fi intrat în cabina arbitrilor şi ar fi stat vreo cinci minute, lucru negat de Borcea. Intrat în direct la GSP TV în pauza meciului, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a exclamat: „Un 11 metri mai clar n-am văzut în viaţa mea! E hoţie pe faţă!“. După meci, oficialii Craiovei (Mititelu şi Cristescu) au acuzat la emisiunile de sport de la TV eroarea lui Augustus Constantin, catalogând-o drept hoţie. După meci, Borcea a recunoscut totuşi că a fost penalti la faza din minutul 12!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII