19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Găzarii“ au rămas datori

„Găzarii“ au rămas datori

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova a participat sâmbătă la un „triunghiular“ la Motru, avându-le adversare pe Minerul din localitate şi Minerul Mehedinţi. Cu toate că elevii lui Gane porneau ca favoriţi în disputele amicale, lucrurile nu au stat chiar aşa. În primul joc, Gaz Metan CFR a pierdut cu 1-0 în faţa celor de la Minerul Mehedinţi, echipă pregătită de Flavius Stoican. Mehedinţenii au deschis scorul repede, prin Mihăescu, craiovenii au avut o mare şansă de egalare prin Trifu, însă acesta a trimis pe lângă, de la 20 de metri cu poarta goală.
„Jerry“ Gane a folosit următoarea formulă: Vulpescu – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, Rădoi – Mirescu, Niţă, Rioşeanu, Mitroi – Trifu, Vigariu. De partea cealaltă, Flavius Stoican a mizat pe Adam – Gârbiţă, Petrovici, Gărgălie, Bălaşa – Scânteie, Drăcea, Letea – Poiană, Mihăescu, Poenaru. Craiovenii nu au găsit drumul spre victorie nici în al doilea joc de verificare, încheind la egalitate, scor 1-1, cu Minerul Motru. Gazdele au deschis scorul prin mijlocaşul Ceauşu, pentru „găzari“ replica venind de la japonezul Yuki, după o acţiune luată pe cont propriu, încheiată cu un şut imparabil pe colţul lung. În acest joc, Gaz Metan CFR i-a avut pe teren pe: Râmniceanu – Roşianu, Nicola, Feleagă, Mirescu – Surugiu, Stanciu, Niţu, Niţă – Yuki, Lăpădat, pe parcurs intrând şi Firoiu, respectiv M. Preda. Minerul Motru a început partida cu Dobre – Lungu, Purcel, Munteanu, Ureche – Ceauşu, Militaru, M. Laurenţiu, Cruceru – Palaşcă, Vuculescu, „pricipalul“ Costel Andreucă folosindu-i şi pe Moraru, respectiv Vasilică.

Gane, mulţumit

Antrenorul Gazului, Gane, s-a declarat mulţumit de modul în care s-au mişcat pe teren elevii săi: „Pentru noi a fost un triunghiular reuşit, în ciuda rezultatelor. Am în vedere faptul că în ultima săptămână, în Craiova, ne-am antrenat ba în parc, ba în balon, la Atlas. Nu am avut un teren normal unde să ne pregătim din cauza zăpezii. În aceste condiţii, triunghiularul a picat cum nu se poate mai bine. Ne-a dat posibilitatea să ne antrenăm prin joc. Referitor la evoluţia băieţilor, sunt lucruri care m-au mulţumit şi aspecte care m-au nemulţumit. Sunt nemulţumit de rezultate, dar nu poate fi comparat un meci de 60 de minute cu unul de 90. Yuki, autorul golului nostru cu Motru, e în creştere de formă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS