11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltraşii craioveni, chemaţi la datorie

Ultraşii craioveni, chemaţi la datorie

600 de fani olteni sunt gata să ia cu asalt Bucureştiul pentru a susţine Ştiinţa în meciul cu Dinamo.

Liderii facţiunilor de la Peluza Sud au făcut ieri un apel către toţi suporterii să vină alături de Universitatea la începutul returului, pentru a sprijini echipa în lupta pentru un loc mai bun în Liga I. „Cu toate că majoritatea suporterilor Ştiinţei sunt
dezamăgiţi şi oarecum frustraţi de parcursul echipei în ultimii ani şi de lipsa rezultatelor, nu trebuie să dezarmăm. Trebuie să ridicăm capul din pământ şi să mergem mai departe“, susţin fanii craioveni. Aceştia au cerut celor care iubesc Ştiinţa să meargă în Capitală, pentru a susţine echipa la meciul cu Dinamo. „Facem un apel către suporterii Universităţii să meargă alături de noi în ceea ce mulţi consideră cel mai important meci al unei stagiuni. Această echipă, în acest moment debusolant, are nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricând. Urmează meciul cu Dinamo, eterna rivală, echipa de pe urma căreia am avut de suferit atât în regimul trecut, cât şi după Revoluţie, o echipă care a adunat trofee murdare datorită ajutorului primit din partea sistemului comunist, şi nu numai“, mai spun ultraşii alb-albaştri. Aceştia au anunţat că deplasarea pentru disputa cu Dinamo se va face cu trenul. În acest sens, suporterii care vor să meargă la meci trebuie să fie prezenţi duminică, la ora 10.30, în Gara Craiova, având asupra lor cartea de identitate şi bani pentru biletul de călătorie şi cel de meci.

Maximum de bilete pentru maximum de puncte

Gruparea Sezione Ultra de la Peluza Nord va organiza şi ea deplasarea în „Ştefan cel Mare“, însă nu cu trenul, ci cu microbuzul. Plecarea va avea loc duminică, ora 13.00, din parcarea de la McDonald’s. Fiecare suporter trebuie să aibă la el suma de 45 de lei, reprezentând biletul de meci şi transportul. Asociaţia Suporterilor Olteni a cerut clubului Dinamo numărul maxim de bilete, 5% din capacitatea arenei din „Ştefan cel Mare“, pentru meciul de duminică seară. Cele 600 de bilete puse la dispoziţie de clubul Dinamo vor intra sâmbătă în posesia suporterilor olteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII