15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEstul a învins Vestul în All Star Game

Estul a învins Vestul în All Star Game

Conferinţa de Est a învins Conferinţa de Vest, scor 141-139, în cea de-a 59-a ediţie a All Star Game din NBA, mult aşteptata partidă desfăşurându-se duminică, la „Dallas Cowboys, în faţa a 108.713 spectatori, record pentru un meci de baschet.
Anunţul numărului de spectatori a fost făcut după al treilea sfert de proprietarul francizei NBA a Dallas Mavericks, Mark Cuban, şi de cel al francizei NFL a Dallas Cowboys, Jerry Jones. Numărul de spectatori a fost certificat şi de faimoasa carte „Guinness“ a recordurilor. Precedentul record pentru un meci de baschet data din 2003, când peste 78.000 de persoane au asistat la Dallas la un meci din campionatul universitar american (NCAA) între Michigan State şi Kentucky.
Pe teren, trofeul pentru cel mai bun jucător (MVP) i-a revenit baschetbalistului de la Miami Heat, Dwyane Wade, care a marcat 28 de puncte, a dat 11 pase decisive şi a interceptat cinci baloane. Acest titlu i-ar fi putut reveni şi starului de la Cleveland, LeBron James, cu 25 de puncte, sau jucătorului de la Toronto Chris Bosh (23 de puncte).
Din nefericire, la această sărbătoare baschetbalistică nu au putut participa mai multe dintre vedetele NBA-ului, Kobe Bryant, Chris Paul, Brandon Roy sau Allen Iverson lipsind din cauza accidentărilor. Shaquille O’Neal nu a fost selecţionat, astfel că acest All Star Game a fost primul din 1997 fără Bryant şi O’Neal, cei mai importanţi doi jucători din anii 2000.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS